Stranger Things 4 | Τομος 2: Μία ανάσα πριν το επικό φινάλε!

    Μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους. Το επικό φινάλε σε 2 μέρη του…

    ST4-V2-FT-Main
    Μακριά ο ένας από τον άλλο αλλά με απόλυτη αποφασιστικότητα, οι φίλοι μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους. Το επικό φινάλε σε 2 μέρη του «Stranger Things 4» κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου μόνο στο Netflix.
    Demogorgons, φλογοβόλα, εκρήξεις, οπλισμένοι στρατιώτες και ένα Upside Down έτοιμο να «καταβροχθίσει» ολόκληρο το Hawkins: περίπου δέκα ημέρες απομένουν για το συγκλονιστικό φινάλε της 4ης σεζόν του «Stranger Things», το οποίο θα ολοκληρωθεί με δύο τεράστια σε διάρκεια επεισόδια (το 8ο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο επεισόδιο υπολογίζεται στις 2 ώρες και 40 λεπτά). Το εξαιρετικό storytelling των Matt και Ross Duffer και το «Running Up That Hill» της Kate Bush οδηγούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς σε μία τεράστια μάχη ενάντια στον Vecna (aka Henry Creel), ο οποίος - μάλλον - ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα μεταξύ των δύο παράλληλων κόσμων και να φέρει κυριολεκτικά... τα πάνω κάτω στη φανταστική πόλη της Indiana. Ο πρώτος τόμος της 4ης σεζόν έσπασε ήδη ρεκόρ τηλεθέασης, με περισσότερες από 286,7 εκατομμύρια ώρες προβολής σε λιγότερο από μία εβδομάδα.