Νονέ – Νονά δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις;

    Εδώ σ’ έχουμε! Με τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για νονούς, θα βρεις και λαμπάδα και πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι!

    Πάσχα 2024

    Είσαι νονός/ά. Φυσικά και κάθε Πάσχα ψάχνεις το καλύτερο δώρο για το βαφτιστήρι σου. Δύσκολη αποστολή και το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Γι’ αυτό φέτος ψάξαμε, συσκεφθήκαμε, ξαναψάξαμε και ετοιμάσαμε τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για νονούς! Τέλειες ιδέες δώρων, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σου φίλους, αλλά και budget-friendly, γιατί… και οι νονοί έχουν ψυχή! 

     

    #01🐰 Λαμπάδα

     

    Αν έχεις χρόνο, όρεξη και είσαι δημιουργικό πνεύμα, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου DIY λαμπάδα για το βαφτιστήρι. Σκέψου -στο περίπου- πώς θα ήθελες να είναι διακοσμημένη και βρες όλα τα υλικά που θα χρειαστείς στο Πλαίσιο. Άλλωστε, πάντα το χειροποίητο έχει άλλη χάρη. Απλώς, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη! 

     

    5+1 DIY Προτάσεις για λαμπάδα

     

    Λαμπάδα

     

    Τώρα, αν δε θες να μπεις στη διαδικασία του DIY, υπάρχουν άπειρες επιλογές σε έτοιμες λαμπάδες με διάφορα σχέδια και διακοσμητικά. Μάλιστα, στο Πλαίσιο με την αγορά λαμπάδας μπορείς να ενισχύσεις τη σημαντική προσπάθεια του Make-A-Wish, να εκπληρώσει τις ευχές μικρών παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Μία όμορφη, πασχαλινή λαμπάδα με καλό σκοπό έχει διπλή αξία! 

     

    Τέλος, υπάρχει και η εναλλακτική της παιχνιδολαμπάδας. Εδώ, η επιλογή σου θα βασιστεί στο παιχνίδι και όχι στο σχέδιο του κεριού. Αποτελεί την «εύκολη» λύση, ειδικά αν έχεις κάποια… συγκεκριμένη παραγγελία! Στο Πλαίσιο θα βρεις σχεδόν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια, «πακέτο» με λαμπάδα!

     

    #02🐣 Πασχαλινό δώρο

     

    Και τώρα, ήρθε η ώρα να μάθεις ένα μεγάλο μυστικό: Όσο κι αν μεγαλώσει το μικρό σου βαφτιστήρι, πάντα θα περιμένει ένα δώρο μαζί με τη λαμπάδα του! Για κάθε ηλικία, οι επιλογές σου σε παιχνίδια είναι πάρα πολλές. Τηλεκατευθυνόμενα, για ατελείωτη δράση τα σαββατοκύριακα στο πάρκο. 

     

    Επιτραπέζια και δημιουργικά παιχνίδια, για να εξασκήσει τις ικανότητές του. Ή STEMγια να ανακαλύψει τον κόσμο της ρομποτικής μέσα από το παιχνίδι.  

     

    Αν θες κάτι διαφορετικό, μπορείς να κινηθείς προς κάτι tech. Ποιο είναι εκείνο το gadget που θα του κάνει το κλικ; Ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, για να παρακολουθεί τα βιντεάκια του; Μήπως μία αδιάβροχη κάμερα για τα καλοκαιρινά μακροβούτια; Ή ένα smartwatch με τον αγαπημένο του ήρωα; 

    Στο Πλαίσιο οι επιλογές σου είναι πολλές και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις αμέτρητοι. Ό,τι κι αν επιλέξεις για πασχαλινό δώρο θα λάμψουν τα μάτια του από ενθουσιασμό!  

     

    #03🐇 Στιγμές

     

    Καλά τα πασχαλινά δώρα και η λαμπάδα, όμως σημασία έχουν και οι στιγμές. Γι’ αυτό αγαπητοί νονοί και νονές, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, βρείτε λίγο χρόνο για το βαφτιστήρι. Μην κάνετε απλώς, την καθιερωμένη, πασχαλινή επίσκεψη, αλλά περάστε ολόκληρη τη μέρα παρέα! 

     

    Ξεκινήστε από το σπίτι, δίνοντάς του τα δώρα του. Συνεχίστε με μία βόλτα στη θάλασσα, με έναν περίπατο σε κάποιο πάρκο που δεν έχει ξαναπάει ή με μία ταινία στο σινεμά. Και ολοκληρώστε τη μέρα σας με το καλύτερο burger της πόλης!

     
    Οργάνωσε μία μέρα που θα του μείνει αξέχαστη! 
     

    Μία ολόκληρη μέρα με το βαφτιστήρι

     

    Μία ολόκληρη μέρα με το βαφτιστήρι

     

    Συγχαρητήρια! Βρήκες την τέλεια λαμπάδα, το δώρο που θα τη συνοδεύσει και τον τρόπο να κάνεις την ημέρα της πασχαλινής σου επίσκεψης ξεχωριστή, για το μικρό σου φιλαράκι. Και κάπως έτσι, έχεις φτιάξει το τέλειο starter pack του πιο… cool νονού.