1. Η εταιρεία

 

Το https://blog.plaisio.gr είναι το blog του ηλεκτρονικού καταστήματος της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ Computers Α.Ε.Β.Ε.», που εδρεύει στη Θέση Σκληρή, Μαγούλα Αττικής, στην Ελλάδα με Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.121561160000, ΑΦΜ: 094222211 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Αθηνών (του λοιπού «η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers»). Πριν περιηγηθείτε στο blog της εταιρείας μας σας συνιστούμε να διαβάσετε του όρους χρήσης που παρατίθενται και έχουν εφαρμογή κατά την περιήγηση σας στο blog.

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί μονομερώς του όρους χρήσης. Η ΠΛΑΙΣΙΟ Computers αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας μέσω του blog της Εταιρείας εμφανίζοντας σχετική επισήμανση της ημερομηνίας ισχύος της κάθε έκδοσης των όρων στην αρχή του κειμένου. Επίσης, συνιστούμε να ελέγχετε τους όρους χρήσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τροποποιήσεις.

 

 

2. Περιεχόμενο του blog

 

Το blog της Εταιρείας μας λειτουργεί με σκοπό αποκλειστικά να ενημερώνει σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτά. Περιλαμβάνει άρθρα τεχνολογίας, αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγούς αγορών με εικόνες και βίντεο, διοργανώσεις για την εμπορική προώθηση νέων προϊόντων και κυκλοφοριών, podcasts που θα περιλαμβάνουν πληροφορίες για νέα προϊόντα, τεχνολογικά νέα και διαφημιστικές καμπάνιες. Επίσης, περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα ενημερωτική για τα newsletters της Εταιρείας στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνετε για όλα τα ενεργά newsletters της Εταιρείας και να οδηγείται αν επιθυμεί στον ιστοχώρο της Εταιρείας (www.plaisio.gr ) για να κάνει εγγραφή προκειμένου να λαμβάνει newsletter στο email του. Το blog περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες για συμμετοχή σε διαγωνισμούς με έπαθλα που διεξάγονται κυρίως μέσω social media και διαφημίσεις μόνο για την Εταιρεία και τις υπηρεσίες της οι οποίες θα παραπέμπουν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω συνδέσμων προς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας μας. Τέλος, υπάρχει ενότητα “newsroom” στην οποία περιλαμβάνεται περιεχόμενο από τρίτους και από την ΠΛΑΙΣΙΟ Computers. Ο χρήστης θα μπορεί να περιηγείται ελεύθερα και να έχει πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες πληροφορίες του blog μας.

 

 

3. Περιορισμός της Ευθύνης

 

Το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου. Επίσης, η ΠΛΑΙΣΙΟ ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων

και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες και πληροφορίες που παρέχονται μέσω του blog. Η Εταιρεία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή αξιόπιστων και ακριβών πληροφοριών, με την επιφύλαξη τυχόν ανθρώπινου λάθους. Δεν φέρουμε ευθύνη για τις πληροφορίες που περιέχονται σε δημοσιεύσεις τρίτων ή δημοσιεύσεις για το περιεχόμενο ή την σύνταξη των οποίων έχουν τρίτοι ευθύνη.

 

 

4. Διανοητική Ιδιοκτησία

 

Όλο το περιεχόμενο που είναι αναρτημένο στο blog της Εταιρείας και συγκεκριμένα εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο, διαφημίσεις, podcasts κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΠΛΑΙΣΙΟ ή δημοσιεύονται με άδεια η οποία έχει δοθεί στην Πλαίσιο και προστατεύονται κατά τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, λογότυπα, εικόνες και διακριτικά γνωρίσματα της ΠΛΑΙΣΙΟ, που εμφανίζονται στο blog ανήκουν αποκλειστικά στην ΠΛΑΙΣΙΟ και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ενωσιακούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Δημοσιεύσεις οι οποίες αναρτώνται στο blog μπορεί να περιλαμβάνουν σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτων.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η λήψη και αποθήκευση, η διάθεση και διανομή εικόνων, η πώληση βίντεο, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων κλπ. του συνόλου του περιεχομένου του blog μας ιδίως για εμπορικούς σκοπούς.

 

 

5. Σύνδεσμοι (links) προς άλλους ιστοτόπους

 

Το blog μας παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links) σε άλλους ιστοτόπους και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των πληροφοριών που φιλοξενεί στο blog της. Ωστόσο, η Εταιρεία μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο και την πολιτική προσωπικών δεδομένων και απορρήτου άλλων ιστοτόπων και ιστοσελίδων. Σε περίπτωση που ο χρήστης αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των συνδέσμων οφείλει να απευθυνθεί σε αυτούς τους ιστοτόπους, οι οποίοι ευθύνονται για την παροχή των υπηρεσιών τους. Συνεπώς, η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και καμία δέσμευση για το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων.

 

 

6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΕΕ) και γενικά τους εθνικούς νόμους περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συλλέγουμε cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Τους σχετικούς όρους μπορείτε να δείτε εδώ ________ . Δεν συγκεντρώνουμε προσωπικά δεδομένα για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Αν επιλέξετε να μεταφερθείτε σύμφωνα με τους όρους της

παρούσας στο ιστότοπο της Εταιρείας www.plaisio.gr ή σε ιστότοπο τρίτων προσώπων θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους χρήσης και την πολιτική προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον συγκεκριμένο κάθε φορά ιστότοπο.

 

 

7. Newsletters

 

Το blog της Εταιρείας μας περιλαμβάνει ξεχωριστή ενότητα Newsletters στην οποία ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για όλα τα ενεργά newsletters και, εφόσον το επιθυμεί, δύναται να κάνει εγγραφή προκειμένου να λαμβάνει τα newsletters στο email του. Το πλαίσιο δεν ευθύνεται αν τα newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους MSPs (Mail Service Providers) για την παράδοση. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του πλαισίου plaisio@newsletter.plaisio.gr στη safe list σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕΒΕ, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο (link) για την απεγγραφή που υπάρχει στο κάτω μέρος του newsletter. Η ΠΛΑΙΣΙΟ  ΑΕΒΕ χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε τρίτους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας.