Νέο πληκτρολόγιο Logitech PRO X 60 LIGHTSPEED με τεχνολογία KEYCONTROL

  Το Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED είναι ένα ασύρματο gaming πληκτρολόγιο 60%, με οπτικούς διακόπτες και δυνατότητα προσαρμογής έως και 15 ενεργειών σε κάθε πλήκτρο.

  Designed in collaboration with over 60 players, 16 teams, eight rounds of CI research, and 600 hours of testing over 30 different prototypes, the Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard is Logitech G’s first 60% keyboard, designed for the highest level of play.

  Η Logitech λανσάρει το gaming πληκτρολόγιο PRO X 60 LIGHTSPEED, με τεχνολογία KEYCONTROL, ένα συμπαγές πληκτρολόγιο επαγγελματικής ποιότητας που απελευθερώνει πολύτιμο χώρο για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες των επαγγελματιών παικτών.

   

  Οι επαγγελματίες παίκτες esports απαιτούν τον καλύτερο εξοπλισμό για να βελτιώσουν το ανταγωνιστικό τους παιχνίδι. Ο συντελεστής μορφής πληκτρολογίου 60 τοις εκατό έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των επαγγελματιών, επειδή αφήνει περισσότερο χώρο για τις κινήσεις του ποντικιού που απαιτούνται για τους αγώνες FPS επαγγελματικού επιπέδου. Ένα πληκτρολόγιο 60% είναι πιο εύκολο να τοποθετηθεί άψογα για μέγιστη απόδοση, χωράει εύκολα στον αγωνιστικό χώρο και είναι επίσης πιο εύκολο για τους παίκτες να το μεταφέρουν από και προς τα τουρνουά.

   

  Use G HUB to take control of every key with KEYCONTROL and multiple customizable layers for the ultimate command center.
  © 2024 Logitech. All rights reserved

   

  «Το PRO X 60 είναι η τέλεια επιλογή για παίκτες που χρειάζονται ένα πληκτρολόγιο που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ρύθμιση και κατάσταση. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά όταν ταξιδεύεις. Το λατρεύω.» δήλωσε η Michaela 'mimi' Lintrup, G2 Esports, Valorant.
  Ενώ τα πληκτρολόγια μικρότερου μεγέθους είναι εξαιρετικά για ανταγωνιστικό παιχνίδι, μπορεί να στερούνται κρίσιμων πλήκτρων που χρειάζονται ορισμένοι επαγγελματίες παίκτες. Για να το λύσει αυτό, το PRO X 60 εισάγει μια καινοτόμο νέα τεχνολογία, το KEYCONTROL, για να παρέχει στους παίκτες δυνατότητες προσαρμογής πολύ πέρα από αυτό που προσφέρει ένα τυπικό πληκτρολόγιο.

   

  «Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή πληκτρολογίων και διακοπτών για επαγγελματίες παίκτες», δήλωσε ο Brent Barry, Head of Esports and PRO Series της Logitech G. «Μέσα από τη μοναδική συνεργασία μας με τους παίκτες, συλλέξαμε σημαντικές πληροφορίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό του PRO X 60 και ανέδειξαν την ανάγκη για το KEYCONTROL. Αυτός ο νέος μηχανισμός έχει όλα όσα θα μπορούσε να θέλει ένας επαγγελματίας παίκτης. Ένα συμπαγές, φορητό σχήμα, σε συνδυασμό με προηγμένες νέες τεχνολογίες, όλα σχεδιασμένα για να τους παρέχουν τον εξοπλισμό και τις επιδόσεις που χρειάζονται για να κερδίζουν».

   

  Unleash speed and reliability with the trusted performance of LIGHTSPEED wireless. Connect supported hardware with one adapter to maximize your setup.
  © 2024 Logitech. All rights reserved

   

  Το KEYCONTROL αναπτύχθηκε για να διευρύνει τις δυνατότητες του πληκτρολογίου πέρα από αυτές ενός τυπικού πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους. Ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που ενεργοποιείται στο G HUB, το KEYCONTROL παρέχει στους παίκτες περισσότερες επιλογές προσαρμογής, επιτρέποντάς τους να αντιστοιχίσουν έως και 15 λειτουργίες ανά πλήκτρο και να προσαρμόσουν το πληκτρολόγιό τους στο μοναδικό τους στυλ. Σε συνδυασμό με το G-SHIFT, μια προηγμένη λειτουργία που οι παίκτες μπορούν να αναθέσουν σε σχεδόν οποιοδήποτε κουμπί (όπως ένα πλευρικό κουμπί του ποντικιού σε μια ενέργεια), οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν το νέο επίπεδο πλήκτρων και να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτά ή εντολή απευθείας κάτω από τα πλήκτρα του αριστερού χεριού και του WASD ή οποιοδήποτε άλλο προγραμματιζόμενο πλήκτρο του πληκτρολογίου. Αυτό σημαίνει ότι τα κρίσιμα πλήκτρα που λείπουν βρίσκονται ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας αστραπιαία πρόσβαση σε βασικές εντολές και ωθώντας τους παίκτες στη νίκη.

   

  «Λατρεύω το αρχικό πληκτρολόγιο PRO, αλλά τώρα που το παιχνίδι μου έχει εξελιχθεί, ήθελα κάτι μικρότερο για να έχω περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας μου για το ποντίκι μου, χωρίς να χάσω όλες τις λειτουργίες των πλήκτρων», δήλωσε η Emma "Emy" Choe, FlyQuest RED, CounterStrike 2, «Τώρα που έχω το PRO X 60 με KEYCONTROL έχω περισσότερο χώρο για flick shots, ενώ παράλληλα μπορώ να προσαρμόσω τη διάταξή μου ώστε να μη μου λείπει κανένα πλήκτρο. Ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω σε αγώνες».


  Το PRO X 60 διαθέτει επίσης την απόδοση και αξιοπιστία της ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G. Η ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED σχεδιάστηκε για να είναι εξίσου γρήγορη με την ενσύρματη αλλά και εξαιρετικά ανθεκτική, ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.

   

  Thoughtfully placed game mode switcher, volume roller and media controls keep your focus on what matters: the win.
  © 2024 Logitech. All rights reserved

   

  Όταν ένας επαγγελματίας παίκτης αγωνίζεται σε ένα τουρνουά, χιλιάδες άνθρωποι συχνά τον περιβάλλουν με συσκευές που παράγουν ραδιοσυχνότητες, όπως κινητά τηλέφωνα, κάμερες παραγωγής και διάφορα δίκτυα. Η Logitech δοκιμάζει το LIGHTSPEED σε έναν πρωτοποριακό θάλαμο χωρίς ηχώ που παράγει ισοδύναμες παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων για να διασφαλίσει την άψογη λειτουργία του ασύρματου πρωτοκόλλου LIGHTSPEED. Οι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να εμπιστεύονται ότι τα κλικ και οι κινήσεις τους θα καταγράφονται με ακρίβεια, επιτρέποντάς τους να αποδίδουν τα μέγιστα.

   

  «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση όταν αγωνίζεσαι επειδή θέλεις να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερο input lag όταν βρίσκεσαι σε ένα ανταγωνιστικό σενάριο. Το να έχεις μια πραγματικά γρήγορη ασύρματη σύνδεση μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Evan "Verhulst" Verhulst, TSM, Apex Legends

   

  Το PRO X 60 διατίθεται με οπτικούς διακόπτες GX Optical, προσφέροντας ταχύτερη ενεργοποίηση από τους τυπικούς μηχανικούς διακόπτες για ταχύτερο παιχνίδι. Σε αντίθεση με τους μηχανικούς διακόπτες, οι οπτικοί διακόπτες GX ενεργοποιούνται μέσω μιας δέσμης φωτός, στέλνοντας αμέσως εντολή, εξαλείφοντας την αναπήδηση που απαιτείται από τους μηχανικούς διακόπτες. Με ακρίβεια και ταχύτητα, το σήμα απελευθερώνεται τη στιγμή που ενεργοποιείται. Οι διακόπτες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ικανοποιητική εμπειρία παιχνιδιού και πληκτρολόγησης.

   

  Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου PRO X 60 περιλαμβάνουν:

   

  • Πλήκτρα PBT διπλής λήψης
  • Φωτισμό LIGHTSYNC RGB
  • Διακόπτη λειτουργίας gaming
  • Ροδέλα έντασης ήχου
  • Bluetooth
  • Αντάπτορα LIGHTSPEED 2:1
  • Ημίσκληρη θήκη μεταφοράς

   

  Το PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard διατίθεται τώρα στα καταστήματα Πλαίσιο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.