CES 2021: Το Magic Remote με NFC κάνει την αποστολή περιεχομένου από το κινητό στην LG Smart TV απλή υπόθεση!

    Οι νέες τηλεοράσεις της LG έρχονται με το ανανεωμένο Magic Remote με NFC, WebOS 6.0 και σου υπόσχονται νέες, συναρπαστικές δυνατότητες! Εφτά χρόνια μετά την υιοθέτηση του WebOS ως την πλατφόρμα των…

    LG-Magic-Remote-All-Regions-scaled
    Οι νέες τηλεοράσεις της LG έρχονται με το ανανεωμένο Magic Remote με NFC, WebOS 6.0 και σου υπόσχονται νέες, συναρπαστικές δυνατότητες! Εφτά χρόνια μετά την υιοθέτηση του WebOS ως την πλατφόρμα των Smart TV της LG, ο κορεάτικος κολοσσός παρουσιάζει την νεότερη έκδοση του λογισμικού: Το WebOS 6.0, το οποίο μας υπόσχεται πως θα αλλάξει τον τρόπο που καταναλώνουμε περιεχόμενο και θα βρίσκεται στις 4K και 8K τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν το 2021. Στις νέες λειτουργίες του λογισμικού συμπεριλαμβάνονται:
    • Η επανασχεδιασμένη αρχική οθόνη, που κάνει την εύρεση περιεχομένου και ρυθμίσεων ευκολότερη.
    • Περισσότερες φωνητικές εντολές μέσω του Amazon Alexa και Google Assistant.
    • Το Magic Explorer που μπορεί να δώσει άμεσα στους θεατές πληροφορίες για τους ηθοποιούς, διάφορες τοποθεσίες αλλά στην εύρεση αγορών για προϊόντα που εμφανίζονται στο εκάστοτε πρόγραμμα ή ταινία.
    Το Magic Remote επανασχεδιάζεται και πλέον, εκτός από νέα εμφάνιση, διαθέτει και NFC ώστε να συνδέονται συσκευές όπως smartphones και tablets με ένα μόνο άγγιγμα για διαμοιρασμό περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο στις smart συσκευές χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Το νέο λογισμικό και το νέο Magic Remote θα είναι διαθέσιμα για επίδειξη στο virtual booth της εταιρίας στην CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη ανακοίνωση της LG, εδώ.