Save The Date: Νέο Apple Event στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.00!

    Με το σύνθημα «Far out» να φιγουράρει στις επίσημες προσκλήσεις της, η Apple μας κλείνει ραντεβού για μία ακόμα παρουσίαση, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.00! Θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία φορά…

    Apple-ANCMNT-SEP22-Main
    Με το σύνθημα «Far out» να φιγουράρει στις επίσημες προσκλήσεις της, η Apple μας κλείνει ραντεβού για μία ακόμα παρουσίαση, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 20.00!
    Θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία φορά στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Apple Park (Steve Jobs Theater) και κρίνοντας από τον τίτλο της εκδήλωσης, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός σκοπεύει μάλλον να μας ταξιδέψει στο... Διάστημα! Παράλληλα, για 2η φορά από την έναρξη της πανδημία του COVID-19, την εκδήλωση θα μπορούν να παρακολουθήσουν και in-person ελάχιστοι τυχεροί «επισκέπτες». Και ενώ απέχουμε ακόμη μερικές εβδομάδες από την παρουσίαση, η Apple συνεχίζει την παράδοσή της να... κρύβει στην πρόσκληση ένα διασκεδαστικό «easter egg» για κατόχους iPhone και iPad. Αρκεί να κατευθυνθείτε στην ενότητα Apple Events στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής εταιρείας από τη συσκευή σας και να πατήσετε στο λογότυπο της εκδήλωσης - στην κορυφή - για να ξεκινήσετε την εμπειρία AR. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ιστότοπο της αμερικανικής εταιρείας, μέσω της εφαρμογής Apple TV και φυσικά, από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Εναλλακτικά, συντονιστείτε σε αυτό το ποστ – 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 (τοπική) – για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις! 'Eλα τώρα σε ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και κάνε αναβάθμιση στη νέα εποχή του iPhone με 5G!