Plaisio @ MWC 2022 | Νέα HONOR Earbuds 3 Pro με ενσωματωμένο… θερμόμετρο!

    Η HONOR ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με την ονομασία Earbuds 3 Pro, τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογία μέτρησης της θερμοκρασίας σώματος! Δοκιμάσαμε τα νέα ακουστικά της HONOR στο…

    HONOR-Earbuds-3-Pro-Main
    Η HONOR ανακοίνωσε ένα νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με την ονομασία Earbuds 3 Pro, τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογία μέτρησης της θερμοκρασίας σώματος!
    Δοκιμάσαμε τα νέα ακουστικά της HONOR στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση MWC Barcelona 2022 που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία και εντυπωσιαστήκαμε όχι μόνο από την απόδοση τους, με τον ήχο να είναι «γεμάτος» και με ωραίο μπάσο, αλλά και με την ακρίβεια της θερμομέτρησης. [caption id="attachment_78141" align="alignnone" width="1200"] HONOR @ MWC Barcelona 2022, ©2022 Plaisio Computers[/caption] Όσον αφορά την απόδοση, ένα χαρακτηριστικό που βρήκαμε να λειτουργεί περίφημα ήταν η τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου που ενσωματώνουν, και που στον χώρο της έκθεσης λειτούργησε αρκετά ικανοποιητικά. Το ενδιαφέρον της βιομηχανίας της τεχνολογίας για την προσαρμογή μίας τεχνολογίας μέτρησης της θερμοκρασίας σε τεχνολογικά προϊόντα είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους στην παρακολούθηση της γονιμότητας, στην παρακολούθηση του ύπνου, καθώς και στην ανίχνευση κάποιας ίωσης με πυρετό (ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό σήμερα με την πανδημία του κορωνοϊού) κ.ά. Τα νέα ακουστικά Earbuds 3 Pro συνδυάζουν έναν αισθητήρα θερμοκρασίας με έναν προηγμένο αλγόριθμο και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία καταφέρνουν να λάβουν μέτρηση που κατά 80% μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία με ακρίβεια ±0.3°C. Για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης της θερμοκρασίας, αρκεί ο χρήστης να κάνει «tap» στα ακουστικά τρεις φορές διαδοχικά. Επίσης, μπορούν να προειδοποιήσουν τον χρήστη για τυχόν «μη φυσιολογική θερμοκρασία» (υποθέτουμε στο ενδεχόμενο υψηλού πυρετού), ωστόσο η εταιρεία τονίζει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε ιατρικό σκοπό επί του παρόντος καθώς απαιτούνται διάφορες πιστοποιήσεις ή άδειες.