Δημήτρης Γράτσος
    Ιουλ 22, 1:21μμ

    Ηλεκτροκίνηση: 5+1 λόγοι για να κινηθείς ηλεκτρικά!

    Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την ιδανική λύση μετακίνησης και το Plaisio Blog σου παρουσιάζει τους 5+1 λόγους που το αποδεικνύουν. Ζούμε ήδη στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, με οχήματα όλων των ειδών να…

    Electromobility-Plaisio-Blog-6

    Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την ιδανική λύση μετακίνησης και το Plaisio Blog σου παρουσιάζει τους 5+1 λόγους που το αποδεικνύουν. Ζούμε ήδη στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, με οχήματα όλων των ειδών να κινούνται πλέον με ρεύμα. Από αυτοκίνητα μέχρι σκούτερ, ποδήλατα και πατίνια! Το Plaisio Blog συγκέντρωσε τους 5+1 λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να μπεις στην πρίζα. Φορτίζουμε μπαταρίες και ξεκινάμε:

    1. Δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον

    Κινείσαι με ρεύμα, φορτίζεις και συνεχίζεις τις διαδρομές σου. Εκπέμπεις μηδενικούς ρύπους, άρα προστατεύεις το περιβάλλον, αποδεικνύοντας έμπρακτα την οικολογική σου συνείδηση. Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ για τα καλά!

    1. Δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας

    Αν το όχημα σου είναι ηλεκτρικό, οι μηδενικοί του ρύποι μεταφράζονται σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, άρα μείον ένα πάγιο έξοδο. Επίσης μπορείς να κινείσαι οπουδήποτε, χωρίς περιορισμούς τύπου «Δακτυλίου».

    1. Εξοικονομείς χρήματα

    Όταν μετακινείσαι ηλεκτρικά δεν χρειάζεται να φουλάρεις με βενζίνη το όχημα σου, άρα επιτέλους θα αποταμιεύσεις χρήματα για ώρα ανάγκης. Ή για κάποιο ταξίδι που συνεχώς αναβάλλεις. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις κέρδος σε καθημερινή βάση.

    1. Το μποτιλιάρισμα γίνεται παρελθόν

    Με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι, μπορείς να κινηθείς χωρίς να κολλάς στην κίνηση της πόλης. Πάντα με προσοχή και κυρίως με κράνος.

    1. Δικαιούσαι επιδότηση έως 40%

    Ανάλογα τον τύπο του ηλεκτρικού οχήματος που επιθυμείς να αγοράσεις, δικαιούσαι την αντίστοιχη επιδότηση. Για παράδειγμα, η επιδότηση για ηλεκτρικά σκούτερ είναι 20% και 40% για ηλεκτρικά ποδήλατα.

    1. Φορτίζεις στο Πλαίσιο

    Με 4 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα καταστήματα Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής και Αλίμου, φορτίζεις δωρεάν το ηλεκτρικό όχημα σου. Για να σου γίνει συνήθεια και να μην ξεμείνεις πότε από… ρεύμα! [gallery size="full" ids="69630,69631,69632,69633,69634,69635"]