Η επιστροφή των Logi PLAY DAYS | H Logitech G γιορτάζει τα 10 χρόνια του G502

  Από τις 2 έως τις 13 Μαΐου, έρχονται οι Logi PLAY DAYS να γιορτάσουν με τους gamers και τους streamers με ειδικές προσφορές σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη.

  ADVANCED GAMING GEAR. Play at your peak with the highest performance gaming equipment from Logitech G.

  Προς τιμήν του εμβληματικού ποντικιού gaming G502, το οποίο συμπληρώνει μια δεκαετία καινοτομίας, η Logitech G ανακοινώνει μια νέα έκδοση των Logi PLAY DAYS. Σε συνεργασία με εμπόρους λιανικής πώλησης και εμπόρους σε όλη την Ευρώπη, οι #LogiPLAYDAYS παρέχουν εξαιρετικές προσφορές σε ένα ευρύ φάσμα απαραίτητου εξοπλισμού gaming.

   

  «Οι Logi PLAY DAYS είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους gamers και τους streamers να γνωρίσουν τα καλύτερα εργαλεία gaming της Logitech G», δήλωσε η γνωστή gaming content creator, @DanucD. «Είτε πρόκειται για το διάσημο G502 είτε για άλλα προϊόντα, η Logitech G συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του gaming».

   

  EXCLUSIVE LOGITECH G OFFERS
  © 2024 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

   

  Προσφορές των Logi PLAY DAYS

   

  Στην Ελλάδα, gamers και streamers μπορούν να βρουν αυτές τις προσφορές στα φυσικά καταστήματα αλλά και στην ιστοσελίδα του Πλαισίου

   

  «Μεταξύ των επιλογών που ξεχωρίζουν από τις προσφορές, το διάσημο G502 είναι η κορυφαία", δήλωσε η streamer παιχνιδιών @MissRage. «Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το ποντίκι συνεχίζει να καινοτομεί. Προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ευκολίας, αφού είναι user-friendly προς τους αρχάριους, αλλά και ακρίβειας επαγγελματικού επιπέδου».

   

  «Οι Logi PLAY DAYS είναι η τέλεια ευκαιρία για να βουτήξετε στον εξοπλισμό gaming υψηλών επιδόσεων της Logitech G», πρόσθεσε ο Γερμανός δημιουργός βίντεο @Papfi. «Όντας πιστός χρήστης του ποντικιού G502 εδώ και χρόνια, μπορώ να βεβαιώσω ότι τίποτα άλλο δε συγκρίνεται με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του. Με κάθε κλικ, βυθίζομαι σε έναν κόσμο διασκέδασης και δράσης, γνωρίζοντας ότι με την Logitech G, ξεκλειδώνω όλες μου τις δυνατότητες στο gaming».

   

  EXCLUSIVE LOGITECH G OFFERS
  © 2024 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

   

  Νέος εξοπλισμός για ατελείωτο gaming

   

  Η έκδοση των Logi PLAY DAYS Μαΐου συμπίπτει με την πρόσφατη παρουσίαση του νέου PRO X 60 της Logitech G, ενός επαγγελματικού, συμπαγούς πληκτρολογίου. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους καλύτερους παίκτες esports στον κόσμο, το PRO X 60, είναι σχεδιασμένο για να κερδίζει.

   

  LIGHTSPEED Wireless 60 Percent Gaming Keyboard with KEYCONTROL, LIGHTSYNC RGB, and Optical Switches.
  © 2024 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

   

  Ετοιμαστείτε για ακόμα περισσότερο PLAY

   

  «Οι Logi PLAY DAYS υπάρχουν για να γιορτάσουν την κουλτούρα του gaming και του streaming και να επιδείξουν τη συνεχή υποστήριξή μας σε όλες τις κοινότητες που μοιράζονται την πίστη και το πάθος μας για τη δύναμη του gaming», δήλωσε ο Yalcin Yilmaz, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Ευρώπης της Logitech. «Με τη φετινή χρονιά να σηματοδοτεί τη 10ετή επέτειο του ποντικιού gaming με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, το G502 βρίσκεται στο επίκεντρο των Logi PLAY DAYS της φετινής άνοιξης πριν την εμβληματική μας εκδήλωση, Logi PLAY που θα γίνει τον Σεπτέμβριο».