Δημήτρης Γράτσος
    Ιουν 7, 12:42μμ

    Euro 2020: Η προετοιμασία του σωστού φιλάθλου!

    To Euro 2020 ξεκινάει την Παρασκευή 11 Ιουνίου και το Plaisio Blog αναλαμβάνει να σε προετοιμάσει για να το παρακολουθήσεις σωστά. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Euro 2020 έχει ξεκινήσει.…

    To Euro 2020 ξεκινάει την Παρασκευή 11 Ιουνίου και το Plaisio Blog αναλαμβάνει να σε προετοιμάσει για να το παρακολουθήσεις σωστά. Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Euro 2020 έχει ξεκινήσει. Όλα είναι έτοιμα ή μήπως όχι; Αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε εδώ για σένα! Θα καταλάβεις παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε.

    Κάνε το σπίτι σου… γήπεδο

    Euro 2020: Η προετοιμασία του σωστού φιλάθλου! Το Euro 2020 θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Λίγος κόσμος στις κερκίδες, πολλές πόλεις να φιλοξενούν τους αγώνες και πάει λέγοντας. Αν διαβάζεις Plaisio Blog θα έχεις ήδη ενημερωθεί. Εσύ όμως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, γιατί πολύ απλά μπορείς να το παρακολουθήσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Τι θα χρειαστείς για να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε κερκίδα γηπέδου; Αρχικά καλή παρέα και φυσικά τον απαραίτητο εξοπλισμό.

    Ξεκίνα από τα βασικά

    Euro 2020: Η προετοιμασία του σωστού φιλάθλου! Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό! Αν δεν διαθέτεις την κατάλληλη τηλεόραση σε συνδυασμό με το ιδανικό soundbar, τότε ασχολήσου με άλλο άθλημα. Έχεις δει ποδόσφαιρο να παίζεται χωρίς μπάλα; Ε κάτι αντίστοιχο συμβαίνει αν αναγκάσεις την παρέα σου και σένα μαζί, να παρακολουθήσουν αγώνες σε ακατάλληλη TV.

    Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

    Euro 2020: Η προετοιμασία του σωστού φιλάθλου! Όλα βαίνουν καλώς και βρίσκεσαι στην τελική ευθεία για το Euro της ζωής σου. Παρέα βρήκες, TV και soundbar σου βρήκαμε, έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί το παζλ του σωστού φιλάθλου από το σπίτι. Σε πρώτη φάση η διαδρομή σαλόνι-κουζίνα μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, ωστόσο μπορεί να αποβεί «μοιραία». Πόσες φορές νομίζεις ότι θα χρειαστεί να σηκωθείς για να φέρεις μπύρες, χάνοντας κρίσιμες φάσεις ή και γκολ; Ρητορικό το ερώτημα, γιατί είσαι ο οικοδεσπότης, άρα η απάντηση είναι «πολλές». Για όλα όμως υπάρχουν λύσεις! Για να μη μένει ποτέ άδειο το ποτήρι της μπύρας σου, χρειάζεσαι απλά ένα μικρό ψυγείο δίπλα σου. Έτσι, οι διαδρομές προς την κουζίνα θα είναι λιγότερες και ο ανεφοδιασμός ευκολότερος.

    Νηστικό αρκούδι δεν βλέπει Euro 2020

    Euro 2020: Η προετοιμασία του σωστού φιλάθλου! Το σημαντικό ζήτημα της μπύρας στο λύσαμε, ωστόσο με κάτι θα πρέπει να τη συνοδεύεις. Όλοι το ξέρουν αυτό! Μπορείς να ξεκινήσεις φτιάχνοντας τα δικά σου νοστιμότατα ποπ κορν. Σε περίπτωση που η πείνα αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για την παρέα σου, προ-ετοιμάσου να καταπλήξεις τα πλήθη. Για την ακρίβεια μπορείς να συνδυάσεις barbeque με την κατάλληλη ποδοσφαιρική αμφίεση. Άλλωστε ο καιρός είναι ιδανικός για ψήσιμο και θα το κάνεις με στυλ! Είστε έτοιμοι; Το Euro 2020 ξεκινάει... από το σπίτι σου!