Plaisio Expert | Desktop PCs: Σταθερά στην κορυφή!

    Γρήγοροι επεξεργαστές, μητρικές κάρτες με ευέλικτη συνδεσιμότητα, κάρτες γραφικών για κάθε χρήση, ταχύτατες αποθηκευτικές μονάδες, ξεχωριστές οθόνες, συστήματα ψύξης και εργονομικά περιφερειακά:…

    GenX4090-ADV-2
    Γρήγοροι επεξεργαστές, μητρικές κάρτες με ευέλικτη συνδεσιμότητα, κάρτες γραφικών για κάθε χρήση, ταχύτατες αποθηκευτικές μονάδες, ξεχωριστές οθόνες, συστήματα ψύξης και εργονομικά περιφερειακά: υπάρχει λόγος που ο σταθερός υπολογιστής «αντέχει» και υπερέχει μετά από τόσες δεκαετίες!
    Είτε πρόκειται για κάποιον συναρμολογημένο είτε για κάποιον Build to Order σταθερό (desktop) υπολογιστή, τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από ένα σύστημα της εν λόγω κατηγορίας είναι πολλά - όπως και οι συνδυασμοί εξαρτημάτων/περιφερειακών που σου επιτρέπουν να δώσεις έμφαση σε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Τηλεκπαίδευση ή τηλεργασία; Επιχειρηματίας; Δημιουργός περιεχομένου ή επαγγελματίας στο χώρο της φωτογραφίας; Gamer; Ο ανοικτού χαρακτήρα σχεδιασμός του σταθερού υπολογιστή σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα προσωποποιημένο σύστημα. Η ευέλικτη αυτή λογική σου επιτρέπει π.χ. να επενδύσεις αρχικά σε μία καλή κάρτα γραφικών ή μία οθόνη και, εφόσον χρειαστείς ικανότερη, να την αντικαταστήσεις στο μέλλον. Ο Plaisio Expert ξεχώρισε για εσένα μερικά από τα καλύτερα (ανά κατηγορία) σταθερά υπολογιστικά συστήματα, αναλύοντας τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους, ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή για την κατάλληλη δουλειά. Και με το Πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank το όφελός σου είναι τώρα διπλό!

    SOHO (Small Office/Home Office)

    Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, όπου οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, τα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας σου δίνουν τη δυνατότητα να εργάζεσαι από το σπίτι, να ψυχαγωγείσαι, να αποθηκεύεις και να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες, βίντεο, αγαπημένα μουσικά κομμάτια και αρχεία γραφείου. Παράλληλα, παρέχουν δυνατότητα άμεσης και εύκολης αντικατάστασης οποιουδήποτε εξαρτήματος ή περιφερειακού, μέσα από μια τεράστια γκάμα υλικών. Και όλα αυτά χωρίς να «σπάσεις τον κουμπαρά».
    Turbo-X Sphere SK4300 Desktop PC
    Προσφέροντας υψηλή απόδοση και σταθερότητα, το Turbo-X Sphere SK4300 αποτελεί μία προσιτή αλλά αξιόλογη λύση για το σπίτι ή γραφείο. [caption id="attachment_96571" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Με 4 πυρήνες (8 επεξεργαστικά threads) χρονισμένους στα 3,8GHz, 6MB μνήμης cache και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της γενιάς του, ο 6πύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen™ 3 4300G και η ενσωματωμένη σε αυτόν κάρτα γραφικών Radeon™ Graphics προσαρμόζονται άμεσα στις απαιτήσεις σου. Παράλληλα, η ταχύτατη αποθ. μονάδα SSD εξασφαλίζει την ταχύτατη εκκίνηση των Windows 11 Home αλλά και τη γρήγορη απόκριση των εφαρμογών σου. [caption id="attachment_96572" align="alignnone" width="900"] © 2023 Advanced Micro Devices[/caption]
    Turbo-X Sphere SK1340 Desktop PC
    Η αξιόπιστη, τεχνολογίας Ultra Durable® μητρική H610M H DDR4 της GIGABYTΕ αποτελεί ιδανική «βάση» για τον ισχυρό, 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-13400, ο οποίος απογειώνει την παραγωγικότητά σου με 10 φυσικούς πυρήνες και 16 υπολογιστικά νήματα. [caption id="attachment_96574" align="alignnone" width="900"] © Intel Corporation[/caption] Η μητρική του Turbo-X Sphere SK1340 υποστηρίζει το πρότυπο PCIe 4.0 και επομένως μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη του ταχύτατου δίαυλου (αυξημένο bandwidth, υψηλότερες ταχύτητες κ.ά.). Η μεταφορά των αρχείων γίνεται πιο γρήγορη και ο χρόνος εκκίνησης των Windows 11 Home μειώνεται σημαντικά χάρη στην ταχύτατη αποθ. μονάδα SSD.

    Gaming Paradise: Εσύ ακόμα μετράς... καρέ;

    Αν ασχολείσαι με το gaming χρειάζεσαι έναν ισχυρό σταθερό υπολογιστή, ένα σύστημα με τεχνικές προδιαγραφές ικανές να σου προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία - είτε παίζεις «σόλο» είτε είσαι φαν των esports. Θα χρειαστείς έναν ισχυρό επεξεργαστή, μία νέα κάρτα γραφικών με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες απεικόνισης, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και επαρκή μνήμη (RAM) για να εγκαταστήσεις αλλα και να «σηκώσεις» - χωρίς αντίκτυπο στην απόδοση - τα πλέον απαιτητικά AAA games, σύστημα ψύξης για «αθόρυβες» αποστολές μα κυρίως για χαμηλές θερμοκρασίες.
    Turbo-X Erebus E1311 Desktop PC
    Εξοπλισμένο με τον 4πύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 3 3200G, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce® GT 1030 με 2GB μνήμης GDDR5 και 8GB μνήμης DDR4-2666, το «entry level» Turbo-X Erebus E1311 έχει ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, με δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης. [caption id="attachment_96579" align="alignnone" width="1046"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός μίας ταχύτατης αποθ. μονάδας SSD 240GB και ενός σκληρού δίσκου HDD 1TB προσφέρει υψηλές ταχύτητες αλλά και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για τα αρχεία κα τις εφαρμογές σου.
    Turbo-X Nemesis N5360T Desktop PC
    Συνδυάζοντας τον ισχυρό 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-13400, την κάρτα γραφικών GeForce® RTX™ 3060 Ti της NVIDIA®, 16GB μνήμης DDR4, αποθηκευτική μονάδα NVMe SSD 500GB και Windows 11 Home, το Turbo-X Nemesis N5360T είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση! [caption id="attachment_96580" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Ιδανικό για gaming εμπειρίες σε ανάλυση 2K, με σύστημα υδρόψυξης ARGB, ένα αθόρυβο, εξαιρετικής ποιότητας τροφοδοτικό 800W με πιστοποίηση 80 PLUS® Bronze και δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, παρέχει υψηλή απόδοση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Premium/Creator: Ασύγκριτες επιδόσεις

    Θέλεις να μεταμορφώσεις το δωμάτιο σου σε σχεδιαστήριο ή στούντιο; Μπορείς. Θέλεις να «στριμάρεις» τα αγαπημένα σου games με... αέρα πρωταθλητή; Μπορείς. Θέλεις να απολαμβάνεις ταινίες με ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών; Μπορείς. Θέλεις να λάβεις μέρος σε διαδικτυακά πρωταθλήματα; Μπορείς. Τα κορυφαία GenX-Series Desktop PCs ενσωματώνουν ΠΡΩΤΑ τους ισχυρότερους επεξεργαστές, τις ταχύτερες μνήμες (RAM), τις καλύτερες αποθ. μονάδες αλλά και τις πιο πρόσφατες high-end GPUs των μεγαλύτερων κατασκευαστών, για την απρόσκοπτη εκτέλεση απαιτητικών εφαρμογών ή σύγχρονων AAA gaming τίτλων.
    Turbo-X GenX GA760 Desktop PC
    Στην «καρδιά» του Turbo-X GenX GA760 βρίσκεται ο πανίσχυρος — τελευταίας γενιάς — AMD Ryzen™ 5 7600X με συχνότητα λειτουργίας 4,7GHz, η οποία χάρη στην αρχιτεκτονική «Zen 4», την τεχνολογία Precision Boost 2 και την τεχνική SMT μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 5,3GHz. [caption id="attachment_96584" align="alignnone" width="1046"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Ο 6πύρηνος (12-threads) επεξεργαστής πλαισιώνεται από μία κάρτα γραφικών AMD Radeon™ RX 6650 XT 8GB GDDR6 αρχιτεκτονικής RDNA™ 2, 16GB μνήμης DDR5-4800, έναν NVMe M.2 PCIe SSD χωρητικότητας 250GB και έναν σκληρό δίσκο HDD 1TB για να απολαμβάνεις ομαλότητα και υψηλή απόδοση σε όλες τις εργασίες και σε όλες τις εφαρμογές. Η πλούσια σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες μητρική του βασίζεται στο AMD X670 Chipset. [caption id="attachment_96587" align="alignnone" width="900"] © 2023 Advanced Micro Devices[/caption]
    Turbo-X GenX GA4090 Desktop PC
    Κάτω από ένα άκρως εντυπωσιακό κουτί, το Turbo-X GenX GA4090 ενσωματώνει τα πιο HOT εξαρτήματα της αγοράς για να εργαστείς, να παίξεις και να δημιουργήσεις όπως κανένας άλλος σε περιβάλλον 4K. [caption id="attachment_96590" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Στην «καρδιά» του συστήματος βρίσκεται η ναυαρχίδα της AMD (σε ό,τι αφορά την Ryzen™ 7000 Series), o πανίσχυρος 16πύρηνος (16C/32T) επεξεργαστής Ryzen™ 9 7950X. Βασισμένη στο AMD X670 Chipset, η κορυφαίων προδιαγραφών μητρική του προσφέρει όλα όσα θα ήθελε ο σημερινός απαιτητικός χρήστης, φιλοξενεί 64GB μνήμης DDR5-5200 (RGB DIMMs), καθώς έναν NVMe M.2 PCIe SSD του 1TB. [caption id="attachment_96592" align="alignnone" width="900"] © 2023 NVIDIA Corporation[/caption] Σε αυτήν βρίσκεται εγκατεστημένη μία νέα, πανίσχυρη κάρτα γραφικών GeForce® RTX™ 4090 αρχιτεκτονικής «Ada Lovelace», η οποία έρχεται με 24GB μνήμης GDDR6X, 16.384 CUDA® Cores, 3ης γενιάς Ray Tracing Cores και 4ης γενιάς Tensor Cores. Είναι το απόλυτο Desktop PC. Και μην ξεχνάς: ως Πλαίσιο μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σταθερό υπολογιστή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου ή να σου τον συναρμολογήσουμε (εφόσον το επιθυμείς), να σου τον παραδώσουμε έτοιμο με όλα του τα συνοδευτικά έγγραφα και 100% ελεγμένο, ώστε να δουλεύει στην εντέλεια!
    Αγόρασε το νέο σου Desktop PC έως τις 19/03 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή και πάρε πίσω το 20% της αξίας του για επόμενη αγορά στο Πλαίσιο!