Γιορτινές διακοπές: Η καλύτερη εποχή για multiplayer gaming!

    Επιτέλους, οι γιορτές έφτασαν! Ώρα για ξεκούραση, ώρα για να κάνεις όλα αυτά που σου «απαγορεύει» η καθημερινότητά, το σχολείο, η δουλειά. Ώρα για αυτές τις αξέχαστες οικογενειακές συγκεντρώσεις, με…

    Christmas_Gaming_2
    Επιτέλους, οι γιορτές έφτασαν! Ώρα για ξεκούραση, ώρα για να κάνεις όλα αυτά που σου «απαγορεύει» η καθημερινότητά, το σχολείο, η δουλειά. Ώρα για αυτές τις αξέχαστες οικογενειακές συγκεντρώσεις, με τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και τα ατελείωτα γεύματα Οι ήχοι, οι μυρωδιές, οι γεύσεις, τα ερεθίσματα και οτιδήποτε συνδέεται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, δημιουργούν αναμνήσεις τις οποίες θυμόμαστε από μικρά παιδιά και για πολλά, πολλά χρόνια. Το gaming είναι μια μορφή ψυχαγωγίας όπως όλες οι άλλες και η χρονιά που φεύγει ήταν γεμάτη ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες. Αν θέλεις λοιπόν να περάσεις ευχάριστες και δημιουργικες στιγμές, με φίλους, ξαδέρφια, θείους και θείες, παππούδες και γιαγιάδες, τότε ίσως ήρθε η ώρα να τους «μυήσεις» στα multiplayer video games!  Άναψε λοιπόν την κονσόλα και δείξτους ότι υπάρχουν video games για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες και φυσικά, για κάθε στιγμή!

    Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)

    To Mario Kart 8 Deluxe είναι ένας racing τίτλος με πρωταγωνιστές χαρακτήρες από τη σειρά παιχνιδιών Mario. Αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του τίτλου που γνωρίσαμε στο Wii U, με εντυπωσιακότερα γραφικά και πλουσιότερο περιεχόμενο, όπως πχ. περισσότερους χαρακτήρες και πίστες, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μπορείς να τρέξεις στη στεριά, κάτω απο την επιφάνεια του νερού, στους ουρανούς, ακόμα και στα ταβάνια, μέσα από 48 διαφορετικές πίστες. Έως 8 παίκτες μπορούν να συνδεθούν για τοπικό multiplayer μέσω του Wireless Play, ενώ αν παίζετε σε TV Mode ή tabletop mode μπορούν να παίξουν έως 4 παίκτες σε split screen multiplayer.

    Just Dance 2018 (PS4/Xbox One/Nintendo Switch)

    Ήρθε η ώρα να κατακτήσεις τις πίστες! Το Just Dance 2018 της Ubisoft σε προκαλεί να δείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες σε φίλους και συγγενείς, με πολλά και διαφορετικά modes που συνδυάζουν ποικιλία από είδη χορών και τραγουδιών. Το πακέτο περιλαμβάνει 40 νέα τραγούδια. Χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Just Dance Controller App για συμβατά iOS/Android κινητά, μπορείς να παίξεις και χωρίς ειδικά controllers, κάνοντας το smartphone σου χειριστήριο (διαφορετικά απαιτείται PlayStation Move-Motion-Controller και PlayStation Camera). Το παιχνίδι υποστηρίζει έως και 6 παίκτες αλλά προσφέρεται και για online multiplayer (έως 8 πάικτες). Λίγος χορός μετά από τόσο φαγητό δεν βλάπτει!

    That’s You! (PS4)

    Τo That's You είναι ένα σατιρικό κουίζ, όπου εσύ και έως πέντε φίλοι ή συγγενείς σου ανακαλύπτετε τι σκέφτεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Χρειάζεσαι μία τηλεόραση, ένα PS4 και ένα tablet/smartphone, καθώς και το απαραίτητο κέφι για να απαντήσεις σε περισσότερες από 1.000 αστείες ερωτήσεις, να πάρετε μέρος σε τολμηρές σκιτσομαχίες, να τραβήξετε selfies και πολλά άλλα. Όσο καλύτερα γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου, τόσο περισσότερους πόντους θα συγκεντρώσεις. Ποιο μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να επιβιώσει περισσότερο μέσα στη ζούγκλα; Ποιος μαγειρεύει χειρότερα από όλους; Σκέψου καλά και απάντησε.

     1-2 Switch (Nintendo Switch)

    Το 1-2 Switch είναι ένα πακέτο γεμάτο ανατρεπτικές, πρωτόγνωρες εμπειρίες. Υποστηρίζει έως και δύο παίκτες, οπότε μπορείτε να διαγωνιστείτε ανά ζεύγη και οι νικητές να αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους στο μεγάλο τελικό. Περιλαμβάνει αμέτρητα mini-games, τα οποία σου προσφέρουν την ευκαιρία να αναμετρηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, σαν καουμπόηδες στο Quick Draw, να εκπαιδευτείτε ως σαμουράι στο Samurai Training, να παίξετε πινγκ πονγκ, να χορέψετε, να ανοίξετε χρηματοκιβώτια, ακόμη και να... αρμέξετε αγελάδες!

    Super Mario Odyssey (Switch)

    Μια στιγμή, μια στιγμή... multi-player το Super Mario Odyssey; Είμαστε σίγουροι; Ε, λοιπόν, ναι: μπορείς να παίξεις ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2017 (ή των τελευταίων ετών) σε λειτουργία co-op, όπου ο ένας παίκτης ελέγχει το Mario και ο άλλος... το καπέλο του! Είναι κάπως ενοχλητικό σε ορισμένα σημεία, όμως σύντομα θα ανακαλύψετε πόσο πιο διασκεδαστικό και αποτελεσματικό είναι να πετυχαίνεις έναν στόχο μέσω της συνεργασίας. Άλλωστε το πνεύμα των ημερών δεν επιτρέπει εκτροπές. Καλό gaming!