Silver Team, on me! | Νέο Official Trailer για το τηλεοπτικό Halo!

    Γνώρισε τους ήρωες που θα διακινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα, για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μέσα από το εκπληκτικό (2ο κατά σειρά) Official…

    Halo-Paramount-Review-2-Main
    Γνώρισε τους ήρωες που θα διακινδυνεύσουν να χάσουν τα πάντα, για να ενωθούν και να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τη μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μέσα από το εκπληκτικό (2ο κατά σειρά) Official Trailer για τη νέα πρωτότυπη σειρά της Paramount+, Halo!
    Δραματοποιώντας μια επική σύγκρουση μεταξύ της ανθρωπότητας και των εξωγήινων ομάδων που απαρτίζουν την Αυτοκρατορία του Covenant, η πλοκή μας μεταφέρει στον 26ο αιώνα, συνδυαζόντας προσωπικές ιστορίες με δράση, περιπέτεια και ένα πλούσιο φανταστικό όραμα για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα μόνος του — ούτε καν ο Master Chief. Ο Pablo Schreiber (The Wire, American Gods, Orange Is the New Black) πρωταγωνιστεί ως Master Chief (Spartan John-117), έχοντας στο πλευρό του τους Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana), Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (Admiral Margaret Parangosky), Natasha Culzac (Riz-028), Olive Gray (Miranda Keyes), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Bentley Kalu (Vannak-134), Kate Kennedy (Kai-125), Charlie Murphy (Makee) και Danny Sapani (Captain Jacob Keyes). Ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών Steven Spielberg συμμετέχει από τη θέση του εκτελεστικού παραγωγού, ενώ το σενάριο και την ανάπτυξη της σειράς υπογράφουν οι Kyle Killen (Lone Star, Awake, Mind Games) και Steven Kane (The Closer, Major Crimes, Alias, NCIS, Without a Trace). Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου του 2022, αποκλειστικά στην Paramount+.