Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame ετοιμάζουν ταινία $200 εκ. για το Netflix

    Η πρώτη ταινία του Netflix με προϋπολογισμό άνω των $200 εκ. έρχεται από το σκηνοθετικό δίδυμο που έγινε γνωστό για τις εξαιρετικά επιτυχημένες υπερπαραγωγές Avengers: Endgame και Infinity War. Μην…

    TheGrayMan_Trade
    Η πρώτη ταινία του Netflix με προϋπολογισμό άνω των $200 εκ. έρχεται από το σκηνοθετικό δίδυμο που έγινε γνωστό για τις εξαιρετικά επιτυχημένες υπερπαραγωγές Avengers: Endgame και Infinity War. Μην ξεχνάμε ότι το Avengers: Endgame έγινε η πλέον επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών καθώς ξεπέρασε το Avatar του James Cameron με εισπράξεις $2,78 δισεκατομμυρίων. Οι Joe και Anthony Russo ανέλαβαν να μεταφέρουν στις οθόνες μας ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που βασίζεται στη νουβέλα «The Gray Man» του Mark Greany με τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν ένα franchise αντάξιο των κινηματογραφικών σειρών James Bond και Bourne. Αναμφισβήτητα, το σχέδιο των Joe και Anthony Russo και του Netflix είναι ιδιαίτερα τολμηρό και φιλόδοξο, ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη που η γνωστή εταιρεία επενδύει τόσα χρήματα, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία ταινιών όπως των  Extraction (οι αδερφοί Russο έγραψαν το σενάριο και ανέλαβαν τη παραγωγή), The Old Guard και 6 Underground ενώ δεν πρέπει και να ξεχνάμε τεράστιες παραγωγές όπως το The Irishman ($170 εκ.).

    Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, με τους κλειστούς κινηματογράφους και την κοινωνική απομόνωση, το Netflix αποτελεί για εκατομμύρια Αμερικανούς και Ευρωπαίους μία από τις καλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας. Το Netflix ανακοίνωσε άλλωστε πρόσφατα ότι το τελευταίο τρίμηνο αύξησε τον αριθμό των συνδρομητών του κατά 10 εκατομμύρια, ενώ το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς οι συνδρομητές του αυξήθηκαν κατά $26 εκατομμύρια! Το σενάριο της ταινίας The Gray Man, έχει αναλάβει ο ίδιος ο Joe Russo με τους Christopher Markus και Stephen McFeely. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν οι Ryan Gosling και Chris Evans. Ο πρώτος, στον ρόλο του Court Gentry, ενός πρώην εκτελεστή της CIA θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον LIoyd Hansen, πρώην συνεργάτη του στην υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Η παραγωγή του The Gray Man αναμένεται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο ή την ερχόμενη Άνοιξη ανάλογα τα μέτρα που θα ισχύουν για τον κορωνοϊό, από τον οποίο δεν πρόκειται να ησυχάσουμε σύντομα. Όπως και να έχει, δεν θα δούμε το τελικό προϊόν πριν από το τέλος του 2021.