Netflix: Official Teaser για το Tekken: Bloodline Anime Series!

    Βασισμένη στο δημοφιλές fighting video game franchise της BANDAI NAMCO Entertainment, η σειρά της Αμερικανικής υπηρεσίας αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. «Power is everything»: η πρωτότυπη σειρά…

    TekkenBloodlines-1
    Βασισμένη στο δημοφιλές fighting video game franchise της BANDAI NAMCO Entertainment, η σειρά της Αμερικανικής υπηρεσίας αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.
    «Power is everything»: η πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων της Netflix, Tekken: Bloodline, ακολουθεί τις περιπέτειες του Jin Kazama, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με το Tekken 3. Αν και μυημένος στις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας της οικογένειάς του (Kazama-Style Traditional Martial Arts), τις οποίες διδάχτηκε από τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία, ο Jin αποδείχθηκε πραγματικά ανίσχυρος όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα τερατώδες κακό (Ancient Ogre ή Toshin), το οποίο κατέστρεψε ό,τι αγαπούσε, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα. Θυμωμένος με τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να το σταματήσει, ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση και ξεκίνησε να αναζητά την απόλυτη δύναμη, προκειμένου να τα καταφέρει. Η αναζήτηση αυτή θα τον οδηγήσει στην απόλυτη μάχη σε μια παγκόσμια σκηνή – το τουρνουά «The King of Iron Fist». [caption id="attachment_78670" align="alignnone" width="1000"] Photo Credit: © 1997-2021 Netflix[/caption] Εδώ οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή είναι πρακτικά η 2η απόπειρα του Tekken να εισέλθει στο χώρο της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας. Το 2010 είχε κυκλοφορήσει μία πολύ κακή «live-action» ταινία (Warner Bros./Anchor Bay Entertainment) με πρωταγωνιστή τον Jonathan Patrick Foo στο ρόλο του Jin Kazama, σε σενάριο Alan B. McElroy (Spawn, Halloween 4: The Return of Michael Myers) και σκηνοθεσία Dwight H. Little (Marked for Death, Rapid Fire, Free Willy 2: The Adventure Home, Murder at 1600). Με μόλις 6 κριτικές, η ταινία έλαβε βαθμολογία 0% και 31% σε ό,τι αφορά την αποδοχή από το κοινό (με 10.000+ αξιολογήσεις) στο Rotten Tomatoes, με τον δημιουργό του franchise Katsuhiro Harada να δηλώνει πως δεν υπήρχε δυνατότητα επίβλεψης και πως πρόκειται για μία εξαιρετικά κακή χολιγουντιανή μεταφορά. Ωστόσο, μετά τα Castlevania και Arcane της Netflix, ευελπιστούμε ότι και το Tekken: Bloodline θα είναι καλύτερο!