HBO Max: Official Teaser Trailer για το House of the Dragon!

    «History does not remember blood. It remembers names.» Το «House of the Dragon», η spin-off σειρά του «Game of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max και αυτό είναι το πρώτο Official…

    House-of-the-Dragon-Main
    «History does not remember blood. It remembers names.» Το «House of the Dragon», η spin-off σειρά του «Game of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max και αυτό είναι το πρώτο Official Teaser Trailer.
    Μετρώντας ήδη περισσότερα από 11 εκατομμύρια views, γεγονός που μαρτυρά τον ενθουσιασμό αλλά και την ανυπομονησία όσων προσμένουν τη νέα τηλεοπτική σειρά του HBO Max, το μικρής διάρκειας κλιπ μας μεταφέρει για άλλη μία φορά στο φανταστικό κόσμο του George R.R. Martin, δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του πολυβραβευμένου «Game of Thrones». Βασισμένη στο βιβλίο «Fire & Blood» (2018) του γνωστού Αμερικανού συγγραφέα και σεναριογράφου, η σειρά εξιστορεί τις διαμάχες που πυροδοτήσαν τον εμφύλιο πόλεμο στους εσωτερικούς κύκλους των Targaryen, οι οποίες οδήγησαν τα μέλη της πανίσχυρης αυτής δυναστείας σε έναν εμφύλιο πόλεμο - γνωστό ως «Dance of the Dragons» - και μετέπειτα στην πτώση της. [caption id="attachment_81199" align="alignnone" width="900"] Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith © 2022 Home Box Office[/caption] Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού πολεμιστή και διαδόχου του θρόνου Πρίγκιπα Daemon Targaryen έχει αναλάβει ο Matt Smith (Doctor Who, The Crown, Terminator Genisys, Morbius), έχοντας στο πλευρό του τους Emma D’Arcy (Rhaenyra Targaryen), Paddy Considine (King Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Lady Alicent Hightower), Steve Toussaint (Lord Corlys Velaryon), Sonoya Mizuno (Mysaria) και Rhys Ifans (Ser Otto Hightower). Το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 21 Αυγούστου του 2022 και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.