HBO Max: 98 δευτερόλεπτα υπέροχου, μετα-αποκαλυπτικού «The Last Of Us»!

    «Save who you can save»: για την Naughty Dog η 26η Σεπτεμβρίου είναι «The Last Of Us Day» (Outbreak Day) και το HBO Max αποφάσισε να τιμήσει την επέτειο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα χορταστικό Teaser…

    TLOU-HBO-TTS-Main
    «Save who you can save»: για την Naughty Dog η 26η Σεπτεμβρίου είναι «The Last Of Us Day» (Outbreak Day) και το HBO Max αποφάσισε να τιμήσει την επέτειο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα χορταστικό Teaser Trailer για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική προσαρμογή του ομώνυμου παιχνιδιού.
    Το κλιπ, το οποίο διαρκεί λίγο περισσότερο από ενάμιση λεπτό, περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο αξέχαστες στιγμές του single-player τίτλου, ενώ όπως όλα δείχνουν η πλοκή θα αντλήσει περιεχόμενο και από το «The Last of Us: Left Behind» (standalone) DLC. Για την ιστορία, το «The Last Of Us» έχει κερδίσει περισσότερες από 240 διακρίσεις και βραβεία «Game of the Year» από ποικίλα μέσα δημοσιογραφίας. Έχει πουλήσει περισσότερα από 17 εκατομμύρια αντίτυπα στις κονσόλες PS3/PS4 (Remastered Version), ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το remake του για το PS5. [caption id="attachment_88945" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Home Box Office[/caption] Είκοσι χρόνια μετά την επιδημία που κατέλυσε τον πολιτισμό, οι επιζήσαντες κρατιούνται στη ζωή μέσα σε ζώνες σκληρής καραντίνας, ενώ έξω στην πόλη περιτριγυρίζουν αδίστακτοι τυχοδιώκτες αλλά και αληθινά τέρατα, άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεταμορφωθεί από έναν μεταλλαγμένο μύκητα. Σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικό, ο Joel (Pedro Pascal) αγωνίζεται καθημερινά για τη δική του επιβίωση. Στην πορεία συναντά την Ellie (Bella Ramsay), η οποία αναζητά την ομάδα αντίστασης των Fireflies – και τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο για αυτούς τους δύο… [caption id="attachment_88946" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Home Box Office[/caption] Στο εγχείρημα του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου συμμετέχουν ο Neil Druckmann (Creative Director/συγγραφέας του The Last of Us) και ο Craig Mazin (συγγραφέας/παραγωγός της βραβευμένης μίνι σειράς Chernobyl), οι οποίοι υπογράφουν το σενάριο, ενώ η παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Carolyn Strauss και ο Evan Wells (Πρόεδρος της Naughty Dog) διαχειρίζονται το εκτελεστικό κομμάτι.