Better Call Saul: Jesse Pinkman και Walter White επιστρέφουν στη μικρή οθόνη!

    Ευχάριστα νέα για τους φίλους του spin-off και prequel του Breaking Bad - Better Call Saul - η 6η και τελευταία σεζόν του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του…

    Better-Call-Saul-6-Main
    Ευχάριστα νέα για τους φίλους του spin-off και prequel του Breaking Bad - Better Call Saul - η 6η και τελευταία σεζόν του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου!
    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συνδημιουργού της σειράς Peter Gould, σε ειδικό πάνελ το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του PaleyFest LA 2022, το εμβληματικό πρωταγωνιστικό δίδυμο του Breaking Bad - Bryan Cranston (Walter White) και Aaron Paul (Jesse Pinkman) - αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας, ενσαρκώνοντας για άλλη μία φορά τους ρόλους που τους χάρισαν αμέτρητες διακρίσεις. «Θα ήταν κρίμα αν η παράσταση τελείωνε χωρίς να εμφανιστούν (ο Cranston και ο Paul), έτσι δεν είναι;» υπογράμμισε ο έτερος δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan. Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα και μία πρώτη εικόνα από το μεγάλο «comeback» των δύο πρωταγωνιστών. [caption id="attachment_79598" align="alignnone" width="1000"] Aaron Paul (Jesse) και Bryan Cranston (Walt), Lewis Jacobs/AMC[/caption] «Αν μπορείτε να το πιστέψετε, ναι, υπάρχουν ακόμη περισσότερα!», ανέφερε θέλοντας να ιντριγκάρει το κοινό ο πρωταγωνιστής της σειράς Bob Odenkirk (Saul Goodman), αλλά ο Gould τον διέκοψε προτού αποκαλύψει περισσότερα. Επίσης, αποκαλύφθηκε πως οι πρωταγωνιστές Rhea Seehorn (Kim Wexler) και Giancarlo Esposito (Gus Fring) σκηνοθέτησαν το 4ο και 6o επεισόδιο αυτής της σεζόν, αντίστοιχα (η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια). Να σας θυμίσουμε ότι το συγκλονιστικό φινάλε του Better Call Saul - τα αποκλειστικά δικαιώματα για την προβολή του οποίου στην Ελλάδα έχει το Netflix - θα χωριστεί σε δύο μέρη: το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου, ενώ το δεύτερο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου.