To LG OneQuick Flex κάνει τη δουλειά από το σπίτι απλούστερη

    Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG πρόσφατα παρουσίασε την καινοτόμα λύση LG One:Quick Flex, που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες και κάνει πιο εύκολη και ευέλικτη την εργασία, τόσο στο…

    Quick-Flex-LG
    Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG πρόσφατα παρουσίασε την καινοτόμα λύση LG One:Quick Flex, που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες και κάνει πιο εύκολη και ευέλικτη την εργασία, τόσο στο γραφείο, αλλά και στο σπίτι. Το One:Quick Flex της LG αποτελεί μια πραγματικά all-inclusive πρόταση, καθώς αποτελείται από μια οθόνη 43 ιντσών "all-in-one", με ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνα και ηχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών σε μια συσκευή καθιστά τις τηλεδιασκέψεις και τα επαγγελματικά meeting εξ αποστάσεως μια απλή διαδικασία, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

    Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αφής "In-Cell", το One:Quick Flex δίνει τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας την ειδική γραφίδα, για σημειώσεις και σκαριφήματα, αλλά και τη δυνατότητα αποθήκευσης και κοινοποίησης, των αρχείων που δημιουργείτε στην οθόνη σας.

    Το UX του One:Quick Flex, που σχεδιάστηκε ώστε να ομοιάζει στο περιβάλλον των κινητών τηλεφώνων, κάνει τη χρήση ακόμα πιο εύκολη και διαισθητική. Στην ίδια λογική το λειτουργικό σύστημα του βασίζεται στα Windows, για ακόμα πιο εύκολη εγκατάσταση και εκτέλεση προγραμμάτων, εφαρμογών και εργαλείων.

    Η κινητή βάση (πωλείται ξεχωριστά) του LG One:Quick Flex δίνει την δυνατότητα για εύκολη μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Επιπλέον ο συνδυασμός ενσωματωμένου μικρόφωνου κ κάμερας την καθιστά κινητό μέσο άμεσης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ συνεργατών, αλλά και μια ιδανική λύση για παρουσιάσεις, ομαδικές συναντήσεις, ακόμα και τηλε-εκπαίδευση.