Samsung Galaxy Unpacked 2022: Το Samsung Galaxy S22 αποκαλύπτεται!

    Τα Samsung S22, S22+ και S22 Ultra είναι πλέον γεγονός και μας καλούν να φωτίσουμε τις νύχτες μας με Nightography! Η Samsung με το Galaxy Unpacked Event έβαλε τέλος στον χορό των φημών και πλέον…

    header-s22
    Τα Samsung S22, S22+ και S22 Ultra είναι πλέον γεγονός και μας καλούν να φωτίσουμε τις νύχτες μας με Nightography! Η Samsung με το Galaxy Unpacked Event έβαλε τέλος στον χορό των φημών και πλέον έχουμε επίσημη παρουσίαση για τα πολυαναμενόμενα smartphones της οικογένειας  Samsung Galaxy S22!   https://youtu.be/KpTBm_fg-Wk Αναλυτικότερα:

    Samsung Galaxy S22:

    https://youtu.be/o9MubcEIqxg Το νέο Galaxy S22 «σπάει τους κανόνες» και έρχεται με νέο, κομψό σχεδιασμό, με τον ισχυρότερο επεξεργαστή Samsung Exynos μέχρι σήμερα, εκπληκτική κάμερα που κάνει τη νύχτα μέρα και μία απίστευτη οθόνη που δίνει στο περιεχόμενο μοναδική διάσταση ρεαλισμού. Διαθέτει επίπεδο σχεδιασμό, συμμετρικό μεταλλικό πλαίσιο και με τολμηρή χρωματική παλέτα που αναδεικνύει την πολυτέλεια του. Η οθόνη οθόνη 6,1 ιντσών Dynamic AMOLED 2X (έως 1.300 nits) υποστηρίζει ανάλυση Full HD+ (2.340 x 1.080 pixels) και HDR10+. Προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 10 Hz – 120 Hz ενώ με τον έξυπνο αλγόριθμο Vision Booster σου επιτρέπει να στους χρήστες να βλέπουν το περιεχόμενο της οθόνης κάτω από το έντονο φως του ήλιου! Οι κάμερες, φυσικά, δέχτηκαν τις ανάλογες αναβαθμίσεις. Το Samsung Galaxy S22 διαθέτει κάμερα 50 MP που «φωτίζει» τη νύχτα (Nightography), υπερευρυγώνια κάμερα 12 MP, κάμερα με τηλεφακό 10 MP με 3x οπτικό ζουμ και προηγμένο επεξεργαστή εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη (AI ISP). Με τον συνδυασμό οπτικού και του VDIS σταθεροποιητή, το videos σου είναι πάντα σταθερά σαν επαγγελματικά! Εντύπωση προκαλεί ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 2200 (4nm) με δυνατότητες 5G, Wi-Fi 6E και AI, ο οποίος ενσωματώνει την Xclipse 920 GPU αρχιτεκτονικής AMD® RDNA 2 για ασυναγώνιστα γραφικά επιπέδου παιχνιδοκονσόλας! Έρχεται σε εκδόσεις 128GB και 256GB και διαθέτει 8GB μνήμης RAM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.700 mAh και υποστηρίζει υπερταχεία ενσύρματη φόρτιση, ταχεία ασύρματη φόρτιση αλλά και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση (Wireless Powershare).

    Samsung Galaxy S22+

    Το Samsung Galaxy S22+ μοιράζεται τον ίδιο επεξεργαστή και σύστημα καμερών με το S22, όμως διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών Dynaminc Amoled 2X ανάλυσης Full HD+ (2.340 x 1.080 pixels), με υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα (1.750 nits), προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 10 Hz – 120 Hz. Φυσικά, διαθέτει τον ίδιο αλγόριθμο Vision Booster για να είναι εφικτή η θέαση περιεχομένου κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Έρχεται σε εκδόσεις 128GB και 256GB και διαθέτει 8GB μνήμης RAM. Η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη και ανέρχεται στα 4500 mAh. Πρόκειται για την ιδανικότερη «μέση λύση» της Samsung για όσους θέλουν ένα κινητό με top χαρακτηριστικά!

    Samsung Galaxy S22 Ultra:

    Το απόλυτο flagship της Samsung όχι μόνο έρχεται με ακόμα καλύτερη οθόνη, αλλά το S Pen έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην σειρά Galaxy S! https://youtu.be/kTzRLVVbSMA   Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, κληρονομημένο από την σειρά Galaxy Note, έχεις την απόλυτη εμπειρία σημειώσεων, ενώ μπορείς να τραβήξεις εκπληκτικές φωτογραφίες και video ακόμα και μέσα στην νύχτα! Είναι υπενδεδυμένο με Gorilla Glass Victus+ και Armor aluminum καθιστά ως το πιο ανθεκτικό Samsung Galaxy που φτιάχτηκε ποτέ. Ενώ μοιράζεται τον ίδιο επεξεργαστή με τις άλλες εκδόσεις, εν τούτοις οι εκδόσεις 256GB και 512GB διαθέτουν 12 GB μνήμης RAM, ενώ η έκδοση 128GB έρχεται με 8 GB RAM Η οθόνη του έχει ανάλυση QHD+ (3.080 x 1.440) 6,8" Dynamic Amoled 2X αγγίζει ρυθμούς ανανέωσης 10 Hz-120 Hz προσαρμόσιμη και είναι ευδιάκριτη κάτω από το φως του ήλιου με μέγιστη φωτεινότητα που αγγίζει τα 1.750 nits και τον αλγόριθμο Vision Booster. https://www.youtube.com/watch?v=GaF3pH1bPg4 Με το Samsung Galaxy S22 Ultra έχεις στην διάθεσή σου τον κυρίως ευρυγώνιο 108MP με Οπτικό σταθεροποιητή, υπερευρυγώνιο 12MP 120ο και δύο τηλεφακούς 10MP με οπτικό σταθεροποιητή. Με τις εξελιγμένες λειτουργίες της κάμερας, μπορείς όχι μόνο να βγάζεις καθαρές νυχτερινές φωτογραφίες, αλλά η νύχτα παίρνει φως ακόμα και στο video σου! Με το Expert Raw μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες με απόλυτο έλεγχο σαν να έχεις στα χέρια σου μια πλήρης DSLR κάμερα, με όλες τις κάμερες του Samsung Galaxy S22 Ultra (ακόμα και με τους τηλεφακούς) και να τις επεξεργαστείς τις φωτογρφίες σου κατ' ευθείαν απο το κινητό με προγράμματα όπως το Adobe Lightroom.  https://youtu.be/Sjm6CcBFnp4   H μπαταρία του Samsung Galaxy S22 Ultra έχει χωρητικότητα 5000 mAh και υποστηρίζει 45W Ταχείας Φόρτισης 2.0. Με μόλις 10 λεπτά φόρτισης μπορείς να τραβήξεις 60 λεπτά video ή να έχεις 90 λεπτά βιντεοκλήσεων! Μπορείς να προπαραγγείλεις το μοντέλο της οικογένειας Samsung Galaxy S22 που προτιμάς, κάνοντας κλικ εδώ. ΦΥΣΙΚΑ δεν θα σας αφήναμε έτσι! Δοκιμάζουμε ΠΡΩΤΟΙ τα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra μαζί με τους Tech it Serious και χαρίζουμε σε έναν τυχερό το Samsung Galaxy S22 Ultra σε ένα επικό Giveaway! Περισσότερες πληροφορίες, στο video!👇👇👇 https://youtu.be/eZiLJ05kkXw