Samsung Galaxy Unpacked 2022: Νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8

    Προηγμένες λειτουργίες, επανασχεδιασμένο S Pen και ήχος Dolby Atmos στο (πιθανότατα) καλύτερο Android Tablet της αγοράς! Πέρα από τα κινητά της οικογένειας Samsung Galaxy S22, η Samsung στο Galaxy…

    Tab-s8
    Προηγμένες λειτουργίες, επανασχεδιασμένο S Pen και ήχος Dolby Atmos στο (πιθανότατα) καλύτερο Android Tablet της αγοράς! Πέρα από τα κινητά της οικογένειας Samsung Galaxy S22, η Samsung στο Galaxy Unpacked Event παρουσίασε την νέα σειρά tablet Samsung Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra! https://youtu.be/KpTBm_fg-Wk Η νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S8, όχι μόνο ενσωματώνει τον ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon®8 Gen 1 αλλά είναι «προικισμένη» με υπέροχες οθόνες! Tο επανασχεδιασμένο και ευέλικτο S Pen προσφέρει εμπειρία πολύ κοντά σε γράψιμο με στιλό και χαρτί αλλά και βελτιωμένη εμπειρία βιντεοκλήσεων. https://youtu.be/fgose8FeMNY Με κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, με πάχος μόλις 6.3mm, διαθέτει τέσσερα ηχεία από την AKG και υποστήριξη Dolby Atmos, ενώ το γραφικό περιβάλλον DeX σου χαρίζει εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός PC με το πάτημα ενός κουμπιού.Το επανασχεδιασμένο S Pen όχι μόνο σου επιτρέπει να κάνεις σημειώσεις, αλλά και να σχεδιάσεις με τρομερή ακρίβεια. Πρόκειται για μια Bluetooth γραφίδα ακριβείας με χρόνο απόκρισης 6,2ms και 4.096 επίπεδα ευαισθησίας. Το Clip Studio Paint (που θα το βρεις προφορτωμένο με δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών) και το πανίσχυρο πρόγραμμα επεξεργασίας video LumaFusion που έρχεται στο Android μέσα στο 2022, είναι δύο από τις πολλές ισχυρές εφαρμογές που το υποστηρίζουν. Με το Galaxy Notes μπορείς να έχεις την πιο advanced εμπειρία σημειώσεων. Ζωγράφισε, σημείωσε, στείλε τις σκέψεις σου σε φίλους και συνεργάτες σε δευτερόλεπτα. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις το Samsung Galaxy κινητό σου ως παλέτα χρωμάτων με το ίδιο S Pen!  https://youtu.be/hJdy6aOrWs8 Όμως μπορείς να κάνεις περισσότερα με το S Pen όπως το να στείλεις μηνύματα με τα Air Actions αλλά και να το χρησιμοποιήσεις σαν τηλεκοντρόλ για παρουσιάσεις και πολυμέσα. Πρόκειται για ένα πολύπλευρο εργαλείο που έρχεται μαζί με κάθε συσκευή της σειράς Samsung Galaxy Tab S8! Η νέα σειρά Galaxy Tab S8 σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνεργάτες σου! Με ευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα στο κέντρο που ζουμάρει και εστιάζει ώστε να είσαι πάντα στο κέντρο του κάδρου, τρία μικρόφωνα που μειώνουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος κατά 50% ενώ έχει διαθέσιμα διαφορετικά εφέ φόντου για να προστατεύσεις το απόρρητο σου. Αναλυτικότερα:

    Samsung Galaxy Tab S8:

    Με οθόνη LPTS LCD ανάλυσης WQXGA (2.560 x 1.600) 11” ιντσών και ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 120Hz, βελτιώνει την κίνηση στο περιεχόμενο αλλά και την απόκριση της γραφίδας S Pen. Έρχεται με 8 GB RAM και σε χωρητικότητες 128 GB ή 256 GB, που μπορείς να επεκτείνεις μέχρι το 1 TB με κάρτες μνήμης Micro SD. Υπάρχουν εκδόσεις Wi-Fi και 5G. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 8000mAh και υπερταχεία φόρτιση 45W για να αντέχει όλη μέρα με συνεχή χρήση αλλά και να φορτίζει γρήγορα.

    Samsung Galaxy Tab S8+:

    H «μεσσαία» πρόταση της σειράς Galaxy Tab S8 έρχεται με οθόνη Super AMOLED και ανάλυση WQXGA (2.800 x 1.752) 12,4 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Έρχεται σε χωρητικότητες 128 GB και 256 GB, επεκτάσιμες μέχρι 1ΤB μέσω Micro SD και εκδόσεις Wi-Fi & 5G. Σε όλα τα Galaxy Tab S8+ η μνήμη RAM ανέρχεται στα 8GB σε όλες τις εκδόσεις. Είναι εξοπλισμένο με τεράστια μπαταρία στα 10.090 mAh που του δίνει φοβερή αυτονομία. Όμως η υπερταχεία φόρτιση 45W είναι εδώ για να μειώσει τους χρόνους αναμονής.

    Samsung Galaxy Tab S8 Ultra:

    https://youtu.be/iTXEJQlMjMI Με οθόνη Super AMOLED και ανάλυση WQXGA+ (2.960 x 1.848) 14,6 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 120Hz πρόκειται για μια από τις εντυπωσιακότερες οθόνες σε tablet. Σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Έρχεται με 8 GB RAM και με χώρο αποθήκευσης 128 GB ή με 16GB RAM στα 512 GB. Μπορείς να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο μέχρι 1 TB με κάρτες μνήμης Micro SD. Υπάρχουν εκδόσεις Wi-Fi και 5G. Είναι εξοπλισμένο με την πραγματικά τεράστια μπαταρία στα 11.200 mAh που του δίνει φοβερή αυτονομία. Όμως η υπερταχεία φόρτιση 45W είναι εδώ για να μειώσει τους χρόνους αναμονής. Αν κάποιο από τα νέα Samsung Galaxy Tab S8 σου έκανε «κλικ», μπορείς να το προπαραγγείλεις κάνοντας κλικ εδώ.