Νέα ασύρματα αξεσουάρ και περιφερειακά από την Razer

    H εταιρεία Razer παρουσίασε πρόσφατα τις ασύρματες εκδόσεις μερικών εκ των δημοφιλέστερων περιφερειακών και αξεσουάρ της. Η προϊοντική γκάμα της γνωστής εταιρείας τώρα περιλαμβάνει την ασύρματη…

    razer
    H εταιρεία Razer παρουσίασε πρόσφατα τις ασύρματες εκδόσεις μερικών εκ των δημοφιλέστερων περιφερειακών και αξεσουάρ της. Η προϊοντική γκάμα της γνωστής εταιρείας τώρα περιλαμβάνει την ασύρματη έκδοση του headset της BlackShark V2, του mouse DeathAdder V2 και του πληκτρολογίου BlackWidow V3. Όλα τα νέα προϊόντα «Pro» κάνουν χρήστη της ασύρματης τεχνολογίας της Razer με την ονομασία HyperSpeed που σύμφωνα με την ίδια επιδεικνύει υστέρηση μόλις 195 microseconds, δηλαδή είναι κατά 25% ταχύτερη από την ανταγωνιστική τεχνολογία.

    Η αυτονομία του BlackShark V2 Pro αγγίζει τις 24 ώρες με μία φόρτιση ενώ η εμβέλεια φτάνει τα 12 μέτρα. Μία ακόμη διαφορά είναι ότι διαθέτει έναν ακόμα speaker chamber σε σχέση με το απλό BlackShark V2 καθώς και επανασχεδιασμένο μικρόφωνο ενώ το βάρος του είναι 320 γραμμάρια.

    Το ποντίκι DeathAdder V2 Pro έχει αυτονομία έως και 120 ωρών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth και 70 ωρών με την τεχνολογία HyperSpeed. Αν χρειαστεί επίσης, υπάρχει πρόβλεψη να συνδεθεί στο PC μέσω καλωδίου USB ενώ επιπλέον χρησιμοποιεί 2ης γενιάς οπτικούς διακόπτες.

    Με το πληκτρολόγιο BlackWidow V3 Pro η Razer υπόσχεται έως και 200 ώρες αυτονομίας. Το πληκτρολόγιο διαθέτει βελτιωμένους μηχανικούς διακόπτες και DoubleShot ABS keycaps και όπως συμβαίνει και με το ποντίκι μπορεί και αυτό να συνδεθεί στον υπολογιστή και μέσω καλωδίου USB.