Με BLACK FRIDAY στο Πλαίσιο... όλοι θα βλέπουν ΚΥΚΛΟΥΣ!

    Next Day Delivery, δόσεις χωρίς κάρτα, Live Order Tracking: Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και ένα τεράστιο πάρτι ξεκινάει στο Πλαίσιο. Στο τέλος όλοι θα βλέπουν κύκλους! Black Friday. Το…

    Plaisio-BF-2021-Main
    Next Day Delivery, δόσεις χωρίς κάρτα, Live Order Tracking: Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και ένα τεράστιο πάρτι ξεκινάει στο Πλαίσιο. Στο τέλος όλοι θα βλέπουν κύκλους!
    Black Friday. Το εμπορικό αυτό εγχείρημα έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ’60, σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης αγοραστικής περιόδου στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πήρε το όνομα του από τις χειρόγραφες αποδείξεις και τα λογιστικά φύλλα των αμερικανικών επιχειρήσεων, οι οποίες χρησιμοποιούσαν δύο είδη μελανιών: κόκκινο και μαύρο. Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό και με μαύρο οι ημέρες με θετικό ισολογισμό. Με μία έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, οι Αμερικανοί καθιέρωσαν την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως την πρώτη ημέρα των πωλήσεων της Χριστουγεννιάτικης περιόδου – δελεάζοντας τους καταναλωτές με γενναιόδωρες προσφορές και αυξάνοντας αισθητά τους τζίρους τους. Αυξημένα κέρδη, μαύρο μελάνι… καταλαβαίνετε που το πάμε! Με το πέρασμα των ετών η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια υιοθετήθηκε επιτυχώς σε αρκετές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Πολωνία κ.ά.), προκαλώντας κυριολεκτικά καταναλωτική φρενίτιδα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η διάρκεια των προσφορών επεκτείνεται σε διάστημα τριών, τεσσάρων ή και περισσότερων ημερών. Aυτή τη χρονιά η Black Friday πέφτει την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου! Θες να μάθεις πρώτος τις... μαύρες προσφορές; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε πλεονέκτημα!
    Πάνω από τους μισούς Έλληνες καταναλωτές σκοπεύουν να κάνουν αγορές στη φετινή Black Friday
    Στο πλαίσιο της έρευνας Holiday Shopping Trends 2021, η Sitecore, παγκόσμιος ηγέτης λογισμικού διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, ανέδειξε ότι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες καταναλωτές (59%) σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν αγορές την περίοδο της Black Friday. Πιο συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των καταναλωτών δηλώνει ότι θα εκμεταλλευτεί την Black Friday για να πραγματοποιήσει τις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Μεταξύ αυτών που δηλώνουν ότι σκοπεύουν να ψωνίσουν, το 41% των καταναλωτών δήλωσε ότι θα συνδυάσουν online και offline αγορές με τους νεότερους να τάσσονται ελαφρώς υπέρ των διαδικτυακών αγορών (45%). Όσον αφορά στις κατηγορίες αγορών, με εξαίρεση τα ταξίδια και τα παιχνίδια, όπου το 54% και το 37% αντίστοιχα δηλώνει ότι θα γίνουν online, η πλειονότητα των αγορών για υπηρεσίες διασκέδασης (45%), ένδυσης (41%), ομορφιάς (43%), φαγητού και ποτού (69%) θα πραγματοποιηθεί με επίσκεψη σε κατάστημα, δείχνοντας μια στροφή των καταναλωτών στις φυσικές αγορές μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία στη χώρα. Επιπλέον, ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών (65%) δήλωσε ότι βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τις εκπτώσεις και τις προσφορές, όταν αγοράζει online, ενώ σχεδόν οι μισοί καταναλωτές (45%) δηλώνουν ότι αναζητούν προσφορές που δίνονται αποκλειστικά σε μέλη προγραμμάτων loyalty. Από την άλλη, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καταναλωτές δίνουν περισσότερη έμφαση στα εκπτωτικά προϊόντα.

    Black Friday στο Πλαίσιο γιατί:

    • Next Day Delivery: Πακετάρουμε με πάθος, ζήλο και… χορό! To πακέτο σου έρχεται ΑΜΕΣΑ στην πόρτα σου! Χου χα… Με το Πλαίσιο μπορείς να είσαι σίγουρος!
    • Δόσεις χωρίς κάρτα: Αγόρασε ό,τι θέλεις από ένα κατάστημα Πλαίσιο ή από την άνεση του καναπέ σου, με απόδειξη ή τιμολόγιο, με άμεση έγκριση σε 3 λεπτά.
    • Live Order Tracking: Δες ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το πολυαναμενόμενο πακετάκι σου & ετοιμάσου ψυχολογικά να το καλωσορίσεις!

    Τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις:

    Τέσσερα «Black Friday Tips» για να πάρεις το προβάδισμα:
    • Μπες στη... ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ: συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παραπάνω και μάθε όλες τις προσφορές της Black Friday 4 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από τους υπόλοιπους!
    • Έρχονται ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ για τις τιμές: Μπες στο plaisio.gr και φτιάξε τη wish list σου από νωρίς για να μάθεις άμεσα τις Black Friday τιμές των προϊόντων που διάλεξες!
    • Έλα Πλαίσιο και ρίξε ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ πίσω σου: Πέρνα μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Πλαίσιο και εντόπισε όλα τα πιθανά σου «θηράματα», ώστε όταν φτάσει η στιγμή να είσαι 100% έτοιμος!
    • Ή τρέχεις ή τα βάφεις... ΜΑΥΡΑ: Φρόντισε από τις 00:01 να είσαι μπροστά στο PC σου, έτοιμος για ασταμάτητα Ctrl+F5 που θα ανανεώνουν τις τιμές των αγαπημένων σου προϊόντων!
    #PlaisioBlackFriday2021 #StayTuned Θες να μάθεις πρώτος τις… μαύρες προσφορές; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε πλεονέκτημα!