'Ερχονται επικές νύχτες: Δες εδώ ζωντανά το νέο Galaxy Unpacked!

    Η μεγάλη στιγμή έφτασε: σήμερα στις 20:00 (τοπική) μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω live streaming το νέο Galaxy Unpacked February 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν και επίσημα οι…

    Η μεγάλη στιγμή έφτασε: σήμερα στις 20:00 (τοπική) μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω live streaming το νέο Galaxy Unpacked February 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέες υλοποιήσεις της Samsung!
    «Έρχονται επικές νύχτες. Όταν ζείτε επικές στιγμές, θέλετε να τις μοιράζεστε. Οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις μας, σας φέρνουν τα πιο εξελιγμένα Samsung Galaxy μέχρι σήμερα, για να μπορείτε να απαθανατίζετε τις στιγμές σας και να τις μοιράζεστε με επικούς τρόπους. Σκεφτείτε ξανά τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Κλείστε τη θέση σας για μία επική εμπειρία, σήμερα.», αναφέρει η ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας. Το Galaxy Unpacked February 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung, από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, αλλά και μέσω του παραπάνω player. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να… τακτοποιήσουμε το πρόγραμμα μας, να εφοδιαστούμε με σνακ και να καθίσουμε αναπαυτικά, ώστε να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους που θα μάθουν τα πάντα για τα νέα προϊόντα της σειράς Galaxy! * Απαιτείται η πιο πρόσφατη έκδοση Google Chrome, Firefox, MS Edge ή Safari, σε λειτουργικά συστήματα Windows 7+, Mac OS X 10.7+ ή Ubuntu 10+.