Ένας νέος κόσμος ψυχαγωγίας μέσα από τις νέες Turbo-X 4Κ Android TVs!

    Γνώρισε έναν ατελείωτο κόσμο ψυχαγωγίας από το σπίτι σου με τις νέες Turbo-X 4Κ Android TV τηλεοράσεις, οι οποίες προσφέρουν το περιεχόμενο που θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις! Εξοπλισμένες με την…

    turbox-android-tv
    Γνώρισε έναν ατελείωτο κόσμο ψυχαγωγίας από το σπίτι σου με τις νέες Turbo-X 4Κ Android TV τηλεοράσεις, οι οποίες προσφέρουν το περιεχόμενο που θέλεις, τη στιγμή που το θέλεις! Εξοπλισμένες με την επίσημη έκδοση Android TV 9.0 του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Google, με Google Play Store και εφαρμογές ειδικά διαμορφωμένες για τη μεγάλη οθόνη, σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μουσική, ταινίες και αγαπημένες σειρές, εφαρμογές και παιχνίδια, καθώς και πρόσβαση στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες περιεχομένου - όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Spotify - με ένα κλικ! Και με τον ενσωματωμένο Google Assistant - ο οποίος πλέον μιλάει και ελληνικά - μπορείς να βρεις το περιεχόμενο που αναζητάς πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, χρησιμοποιώντας απλώς τη φωνή σου! Φωτογραφίες, ταινίες, μουσική, πληροφορίες και διαδικτυακό περιεχόμενο, εφαρμογές και mobile games, απομακρυσμένη πρόσβαση/χρήση έξυπνων (συμβατών) συσκευών - το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις! Συνδυάζοντας την απόλυτη εμπειρία Smart TV και την ανώτερη ποιότητα εικόνας, με τεχνολογία HDR10 για ρεαλιστικά χρώματα και έντονη αντίθεση, ανάλυση 4Κ UHD για ασύγκριτη λεπτομέρεια, καθώς και εξαιρετικό λόγο απόδοσης/τιμής, ενισχύουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας και αλλάζουν τον τρόπο που έβλεπες τηλεόραση μέχρι σήμερα!

    Android TV: Ανακαλύπτεις. Επιλέγεις. Παρακολουθείς.

    Βασισμένο στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος Android, το Android TV αποτελεί μία παραμετροποιήμενη έκδοση «κομμένη και ραμμένη» από την Google ειδικά για Smart TVs. Με γνώριμο και ευέλικτο περιβάλλον χρήσης, απαλλαγμένο από περιττά widgets και εφαρμογές τρίτων, το Android TV παρέχει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Google Play, όπου υπάρχουν χιλιάδες apps και games σχεδιασμένα για την μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου!

    «Aκούει» τις επιθυμίες σου... στα ελληνικά!

    Θέλεις να πραγματοποιήσεις μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, να δεις τα δημοφιλέστερα μουσικά βίντεο στο YouTube ή να μάθεις την προγνωσή του αυριανού καιρού; Η χρήση φωνητικών αναζητήσεων και ενεργειών σε βοηθά να εκτελέσεις ενέργειες όπως π.χ. λήψη οδηγιών, δημιουργία υπενθυμίσεων, απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων, μετάφραση λέξεων, τον ορισμό μιας λέξης, τη μετατροπή μονάδων κ.α. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ερώτηση στον Google Assistant*, πιέζοντας το ειδικό πλήκτρο και χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο (στο τηλεχειριστήριο) μικρόφωνο της Turbo-X 4Κ Android TV σου, βάζοντας τέλος στην πληκτρολόγηση κειμένου. Για παράδειγμα, για να δεις αν θα βρέξει αύριο, πίεσε το ειδικό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο και ρώτα «τι καιρό θα κάνει αύριο;». Είναι τόσο απλό!   https://www.youtube.com/embed/hIHsgqID9Xc  

    Και Smart TV και Smart Home!

    Oι δυνατότητες του Google Assistant δεν περιορίζονται στην οθόνη της Turbo-X 4K Android TV, αφού θα σου επιτρέπει να χειρίζεσαι όλες τις έξυπνες (συμβατές) συσκευές του σπιτιού, κάνοντας την ζωή σου πιο εύκολη και το σπίτι σου πραγματικά... Smart! Συμβατά προϊόντα φωτισμού, οικιακές συσκευές (όπως «έξυπνες» καφετιέρες, σκούπες, ανεμιστήρες, αφυγραντήρες κ.α.), θερμοστάτες και συστήματα συναγερμού μπορούν πια να συνεργαστούν με την νέα Turbo-X 4K Android TV τηλεόραση σου και να λειτουργήσουν ώς ένα ολοκληρωμένο smart οικοσύστημα, με μία και μόνο φωνητική εντολή!

    Chromecast: Tο περιεχόμενό σου στη μεγάλη οθόνη!

    Οι Turbo-X 4Κ Android TVs ενσωματώνουν λειτουργία Google Cast™ (Chromecast built-in), η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγεις ταινίες, μουσική και άλλα αρχεία πολυμέσων από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή στην τηλεόρασή σου! Βεβαιώσου ότι όλες οι συσκευές βρίσκονται συνδεδεμένες στο ίδιο τοπικό δίκτυο, άνοιξε την εφαρμογή (υπολογίζεται υπάρχουν 1,000+ Chromecast-enabled εφαρμογές στο Google Play Store) μέσω της οποίας επιθυμείς να προβάλλεις το περιεχόμενό σου - χωρίς περιττά logins, χωρίς την ανάγκη τηλεχειριστηρίου. Kλικαρε το πλήκτρο και από τη λίστα των προτεινόμενων συσκευών επίλεξε την Turbo-X 4Κ Android TV. Μετάδωσε το περιεχόμενό σου και συνέχισε κανονικά την περιήγηση στο smartphone ή το tablet σου!

    Διασκεδάζεις περισσότερο!

    Τα παιχνίδια είναι πιο διασκεδαστικά με την εφαρμογή Google Play Games και τις νέες Turbo-X 4Κ Android TVs, οι οποίες σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις αγαπημένους τίτλους από το κατάστημα Google Play, απευθείας στη μεγάλη οθόνη τους! Προσκάλεσε τους φίλους σου και παρακολούθησε τα επιτεύγματά σου! Καθώς κατακτάς όλο και περισσότερα παιχνίδια, δείξε τις ικανότητές σου στο προφίλ παίκτη. Επίσης, μπορείς να συνεχίσεις από το σημείο στο οποίο σταμάτησες, από οποιαδήποτε Android συσκευή (απαιτείται σύνδεση με ενεργό λογαριασμό Google Play). Εκτός από ταχύτατη συνδεσιμότητα WiFi διαθέτουν και Bluetooth για να συνδέεις τα περιφερειακά της αρεσκείας σου, όπως ασύρματα ποντίκια, πληκτρολόγια, soundbars, headsets και gamepads, για να απολαμβάνεις και τα καλύτερα games του Android!

    Άπειρες εφαρμογές & παιχνίδια μέσω Google Play Store!

    Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της Google, το Google Play Store, αποτελεί στην ουσία την καρδιά του λειτουργικού Android αλλά και στην καρδία των νέων Turbo-X 4Κ Android TVs! Απόλαυσε εκατομμύρια πρόσφατες εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, σειρές, και άλλο περιεχόμενο, οποιαδήποτε στιγμή. Μέσα από το Google Play Store για το Android TV ό, τι κι αν χρειαστείς - από Netflix, YouTube και διαδικτυακό ραδιόφωνο μέχρι και τα πιο πρόσφατα Android games - υπάρχει μια εφαρμογή που σίγουρα θα λατρέψεις… και θα κολλήσεις μαζί της! Τώρα ξέρεις γιατί πρέπει να κάνεις δική σου τη νέα Turbo-X 4K Android TV, αποκλειστικά από το Πλαίσιο ή να την παραγγείλεις στο plaisio.gr για να έρθει δωρεάν στο σπίτι σου και με δυνατότητα σύνδεσης και εγκατάστασης. Οι Turbo-X 4K Android TVs διατίθενται σε 43, 50, 55 και 65 ίντσες, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, με ευέλικτους τρόπους πληρωμής και δόσεις μήνα-μήνα χωρίς κάρτα, η τεχνολογία και η εξυπηρέτηση συναντιούνται εδώ! * Ο Google Assistant διατίθεται σε επιλεγμένες γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Πορτογαλικά (Βραζιλίας) και Ισπανικά. Η λίστα υποστηριζόμενων γλωσσών/χωρών θα επεκταθεί στο μέλλον.