Discover the Freedom of Flight | Αυτό είναι το DJI Avata!

    Σχεδιάστηκε για τολμηρούς πιλότους. Μικρό και ελαφρύ, αρκετά ευκίνητο σε περιορισμένους χώρους, το Avata είναι το νέο FPV (first-person-view) drone της DJI. Συνδυάζεται με τα DJI FPV Goggles V2 ή τα…

    DJI-Avata-Launch-Main
    Σχεδιάστηκε για τολμηρούς πιλότους. Μικρό και ελαφρύ, αρκετά ευκίνητο σε περιορισμένους χώρους, το Avata είναι το νέο FPV (first-person-view) drone της DJI.
    Συνδυάζεται με τα DJI FPV Goggles V2 ή τα DJI Goggles 2, τα οποία προσφέρουν άνεση και ευκολία άλλου επιπέδου. Εξοπλισμένο με αισθητήρα CMOS 1/1,7 ιντσών, υποστηρίζει εγγραφή 4K ευρείας γωνίας με διάφραγμα f/2.8. Μαζί με την υψηλή ποιότητα απεικόνισης, προσφέρει εξαιρετικά γραφικά που θα κρατήσουν καθηλωμένο το κοινό σου. Τα νέα Goggles 2 της DJI είναι μικρότερα, πιο ελαφριά και εξοπλισμένα με οθόνες Micro-OLED (με ρυθμό ανανέωσης έως και 100Hz), ώστε να απολαμβάνεις εξαιρετική καθαρότητα καθώς πιλοτάρεις στον ουρανό. Με διάρκεια μπαταρίας δύο ωρών και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτισης, μπορείς να είσαι πάντα έτοιμος για μία καθηλωτική εμπειρία πτήσης. Από την άλλη, τα DJI FPV Goggles V2 είναι εξοπλισμένα με οθόνες ανάλυσης 1440 x 810 pixels (με ρυθμό ανανέωσης έως και 144Hz), με διάρκεια μπαταρίας έως 110 λεπτά. [caption id="attachment_87138" align="alignnone" width="1406"] Image Credit: © 2022 DJI[/caption] Τα περισσότερα drones με κάμερα προσφέρουν, στην καλύτερη περίπτωση, 84° FOV. Το DJI Avata αναβαθμίζει τα standards με τον υπερ-ευρυγώνιο FOV 155° (διαθέσιμο μόνο όταν η αναλογία διαστάσεων είναι 4:3 και οι προδιαγραφές εγγραφής βίντεο είναι 2.7K@50/60fps ή 1080p@50fps/60fps. Αυτή η διευρυμένη προοπτική είναι πιο κοντά σε αυτό που βλέπεις με τα μάτια σου, δημιουργώντας εντυπωσιακά και καθηλωτικά γραφικά. [caption id="attachment_87135" align="alignnone" width="1406"] Image Credit: © 2022 DJI[/caption] Με το DJI Motion Controller, η πτήση γίνεται παιχνίδι. Πάτα την σκανδάλη και γύρε προς τα εμπρός ή στρίψε το drone με τη περιστροφή του καρπού σου. Τα χειριστήρια είναι εύκολα στη χρήση και παρέχουν μία εντελώς μοναδική εμπειρία πτήσης. [caption id="attachment_87136" align="alignnone" width="1406"] Image Credit: © 2022 DJI[/caption] Εκτός από το ενσωματωμένο προστατευτικό για τους έλικες, το Avata διαθέτει καθοδική διοπτρική όραση και ανίχνευση υπέρυθρων ToF για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι αισθητήρες εντοπίζουν εμπόδια κάτω από το Avata και του επιτρέπουν να εκτελεί πτήσεις σε χαμηλό ύψος ή σε εσωτερικούς χώρους (υποστηρίζει ανίχνευση εμποδίων προς τα κάτω μόνο όταν χρησιμοποιείται με το DJI FPV Remote Controller 2 ή το DJI Motion Controller σε N Mode ή S Mode).
    RockSteady 2.0 και το HorizonSteady
    Διατήρησε τα πλάνα σου σταθερά καθώς ανεβοκατεβάζεις το drone σου με το RockSteady 2.0 και το HorizonSteady. Αυτές οι κορυφαίες τεχνολογίες ανοίγουν έναν κόσμο κινηματογραφικών δυνατοτήτων μειώνοντας το κούνημα της κάμερας και διασφαλίζοντας ομαλό UHD βίντεο. [caption id="attachment_87139" align="alignnone" width="1406"] Image Credit: © 2022 DJI[/caption] Κατέγραψε πραγματικά μοναδικά πλάνα καθώς ελίσσεσαι ανάμεσα σε κλαδιά, κάτω από γέφυρες και μέσα από διαδρόμους, κινηματογραφώντας σε μέρη που προηγουμένως ήταν δυσπρόσιτα. Αν το Avata σου πέσει ανάποδα, ενεργοποίησε με μερικά απλά κλικ την λειτουργία «Turtle» και δες το να επανέρχεται στη δράση.
    Ταχύτητα στην επεξεργασία
    Βυθίσου σε έναν κόσμο χρωμάτων φωτογραφίζοντας με τη λειτουργία D-Cinelike. Κάνε τα πλάνα σου να ξεχωρίζουν κατά την επεξεργασία με την με προηγμένη διαβάθμιση χρωμάτων και μετέτρεψε την δημιουργία σου σε ένα πραγματικό αριστούργημα. [caption id="attachment_87137" align="alignnone" width="1406"] Image Credit: © 2022 DJI[/caption] Η εφαρμογή DJI Virtual Flight είναι εφαρμόσιμη τόσο σε υπολογιστές όσο και σε smartphone και περιέχει μία ποικιλία προσομοιωμένων σεναρίων (για Windows PCs και smartphones με iOS 12.0 ή Android 9.0 ή μεταγενέστερες εκδόσεις τους). Μπορείς να εξασκηθείς σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, να βελτιώσεις τις πτητικές σου ικανότητες. Τα DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) και DJI Avata Fly Smart Combo (DJI FPV Goggles V2) είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, με τιμές λιανικής πώλησης στα 1.459€ και 1.179€ αντίστοιχα.