Bluetooth Handsfree: Απογειώνουν την εμπειρία χρήσης τους!

    Η εισαγωγή της ασύρματη τεχνολογίας Bluetooth στα ακουστικά/handsfree μεταμόρφωσε την καθημερινότητά μας, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων και συνάμα μια εντυπωσιακή εμπειρία ακρόασης!…

    Η εισαγωγή της ασύρματη τεχνολογίας Bluetooth στα ακουστικά/handsfree μεταμόρφωσε την καθημερινότητά μας, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων και συνάμα μια εντυπωσιακή εμπειρία ακρόασης! Συνδέονται εύκολα και γρήγορα με τις αγαπημένες μας συσκευές και μας «συντροφεύουν», ενώ για τη χρήση τους (όπως αντιλαμβάνεστε) δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε καλώδια, αλλά ούτε και να βρίσκονται σε ορατό με τις συσκευές μας σημείο, όπως π.χ. στην περίπτωση της τεχνολογίας υπερύθρων. Διάλεξε ACCESSORIES και απογείωσε τις συσκευές σου με απίστευτες νέες δυνατότητες, ταχύτητα, ασφάλεια και στιλ! Για αυτό και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς πρόβλημα με μια συσκευή που μπορείς να βρίσκεται στην τσάντα ή στην τσέπη μας. Τα πλέον σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν ένα σύνολο δυνατοτήτων ήχου και συνδεσιμότητας, οι οποίες τα καθιστούν πιο έξυπνα, πιο διασκεδαστικά και πιο ευέλικτα. Ας τα γνωρίσουμε!

    Ενεργή ακύρωση θορύβου (Active Noise Cancelling)

    Τα ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου διαθέτουν ένα ή περισσότερα μικρόφωνα που ανιχνέυουν τους εξωτερικούς ήχους και τους αντισταθμίζουν με εξουδετέρωση θορύβου, αποκλείοντας θορύβους όπως π.χ. τον άνεμο, το δρόμο, τον κινητήρα του αεροπλάνου ή την κίνηση του συρμού στο μετρό - αφήνοντας να ακουστούν τα σημαντικά πράγματα, όπως φωνές ή ανακοινώσεις.

    Ψηφιακοί βοηθοί (Digital ή Voice Assistants)

    Η αυξημένη χρήση των ψηφιακών βοηθών - όπως είναι ο Google Assistant, η Amazon Alexa και η Siri της Apple - ενσωματώνονται σε όλο και περισσότερες κατηγορίες ψηφιακών συσκευών, με τα Bluetooth ακουστικά/handsfree να μην αποτελούν εξαίρεση! Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το smartphone ή το tablet μας χωρίς να το βγάλουμε από την τσάντα ή χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από το δρόμο; Έγινε. Θέλουμε να χρησιμοποιούμε φωνητική υποβοήθηση για να λαμβάνουμε οδηγίες, να στέλνουμε μηνύματα και να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας playlists; Μπορούμε. Να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, προγραμματισμένα ραντεβού, πληροφορίες για τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις; Το μόνο εύκολο!

    Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων (Multipoint)

    Για απόλυτη ευκολία, πολλά ασύρματα ακουστικά/handsfree μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές Bluetooth.Έτσι, όταν έχουμε κάποια εισερχόμενη κλήση, γνωρίζουν ποια συσκευή καλεί και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης, μπορούμε να τα αλλάζουμε εύκολα και πιο γρήγορα από τη μία ή στην άλλη συσκευή, χωρίς περιττές διαδικασίες, με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Βαθμός προστασίας IPXΧ

    Κατασκευασμένα ακόμα και για τα πλέον απαιτητικά περιβάλλοντα, πολλά Bluetooth ακουστικά/handsfree διαθέτουν πλέον πιστοποίηση IPXX για μεγαλύτερη αντοχή στον ιδρώτα, το νερό και τη σκόνη! Ο κώδικας IP πρόερχεται από τα αρχικά του International Protection και αποτελείται από δύο ψηφία: το 1ο αντιστοιχεί στην προστασία που παρέχεται ενάντια στην είσοδο σκόνης και το 2ο αντιστοιχεί στην προστασία που παρέχεται από την είσοδο του νερού, η οποία, φυσιολογικά, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στη λειτουργία των ακουστικών μας. Ασύρματη τεχνολογία για απόλυτη ελευθερία ακρόασης και επικονωνία δίχως όρια; Ανακάλυψε μία εκτεταμένη σειρά Bluetooth ακουστικών/handsfree στο Πλαίσιο και στο Plaisio.gr!