Light mode
Dark mode
Burger menu

    Ανακοινώθηκαν επίσημα τα αθλητικά παπούτσια της Nike που δένονται μόνα τους!

    Εχθές η Nike μας έκανε tease τα νέα αθλητικά της παπούτσια τα οποία δένονται μόνα τους και αργότερα τα παρουσίασε επίσημα. Τα νέα Nike Adapt BB  διαθέτουν κορδόνια που δένονται ή χαλαρώνουν με το…

    nike-adapt-bb-shoes-03
    Εχθές η Nike μας έκανε tease τα νέα αθλητικά της παπούτσια τα οποία δένονται μόνα τους και αργότερα τα παρουσίασε επίσημα. Τα νέα Nike Adapt BB  διαθέτουν κορδόνια που δένονται ή χαλαρώνουν με το πάτημα ενός πλήκτρου, είτε μέσω… smartphone με το ανάλογο app! https://www.youtube.com/watch?v=uZJ2bq12JSI Τα νέα Nike Adapt BB έχουν σχεδιαστεί για μπάσκετ, προκειμένου οι παίκτες να έχουν τέλεια εφαρμογή όταν αγωνίζονται, διαθέτουν μνήμη με διαφορετικές ρυθμίσεις σε περίπτωση δεν τα φοράει μόνο ένας, ενώ μέσα από σχετικό app για το smartphone ο χρήστης είναι σε θέση να κατεβάζει ακόμα και updates. https://www.youtube.com/watch?v=liI1E_ZZV5w Το concept με τα Nike Adapt BB είναι σαν να έχουν βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, εμάς μας θύμισε αρκετά την παραπάνω σκηνή από την ταινία Back To The Future στην οποία ο Marty McFly φοράει ένα ζευγάρι Nike παπούτσια που δένονται μόνα τους.
    Τα παπούτσια συνοδεύει το νέο application, Adapt app, το οποίο εκτός από το να προσαρμόζει το παπούτσι στο πόδι του αθλητή, προσφέρει και τη δυνατότητα αλλαγής των κουμπιών της σόλας, δίνοντας συνολικά 14 επιλογές, ενώ έχει και τη δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων και μετρήσεων. Όλη αυτή η τεχνολογία είναι κάτι που στο μέλλον θα μεταφερθεί σε αντίστοιχα παπούτσια για τρέξιμο και άλλες δραστηριότητες, όπως δήλωσαν στελέχη της Nike. Τα Nike Adapt BB που παρουσιάστηκαν εχθές ενσωματώνουν μπαταρία, οπότε και χρειάζονται φόρτιση, κάτι που γίνεται ασύρματα με ένα pad ασύρματης φόρτισης επάνω στο οποίο απλά τα ακουμπάμε όταν δεν χρησιμοποιούνται.
    Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν στις 17 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ με κόστος 350 δολάρια. Όπως ανακοίνωσε η Nike στο μέλλον θα δούμε και άλλα παπούτσια της εταιρείας με αντίστοιχη τεχνολογία. Για πρώτη φορά θα δούμε τα νέα Nike Adapt BB σήμερα, Τετάρτη, όταν θα τα φορέσει ο Jayson Tatum των Boston Celtics στον αγώνα εναντίον των Toronto Raptors.