Τα Χριστούγεννα κάθε παιδί αξίζει το δικό του παιχνίδι

    Φέτος, η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε κάθε παιδί, με χιλιάδες παιχνίδια και δώρα που είπαν «το είδα & σκέφτηκα έναν καλό σκοπό»! Τι πιο όμορφο από τη λάμψη στα μάτια των παιδιών, όταν ανοίγουν…

    Πλαίσιο_πλάι σου
    Φέτος, η μαγεία των Χριστουγέννων άγγιξε κάθε παιδί, με χιλιάδες παιχνίδια και δώρα που είπαν «το είδα & σκέφτηκα έναν καλό σκοπό»!
    Τι πιο όμορφο από τη λάμψη στα μάτια των παιδιών, όταν ανοίγουν τα δώρα των Χριστουγέννων! Και πόσο πιο σημαντικό, αυτό το δώρο να μην είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά ΤΟ παιχνίδι. Το παιχνίδι που όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη, αλλά δεν έχουν όλα τη δυνατότητα να το αποκτήσουν. Στο Πλαίσιο πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει το δικό του παιχνίδι. Γι΄αυτό, φέτος τα δώρα μας είπαν «το είδα & σκέφτηκα έναν καλό σκοπό»!
    παιχνίδι_Πλαίσιο CSR
    Συγκεκριμένα, το Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα «Πλάι σου» προσέφεραν παιχνίδια σε παιδιά που πραγματικά τα χρειάζονται. Ιδιαίτερα σημαντική για την πρωτοβουλία ήταν επίσης η έμπρακτη στήριξη των καταναλωτών, αφού κάθε αγορά παιχνιδιών αξίας 60€ και άνω στο διάστημα από τις 9 έως τις 24 Δεκεμβρίου, σήμαινε την προσφορά ενός παιχνιδιού για παιδάκια που το έχουν ανάγκη. Το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό, αφού με την ολοκλήρωση της ενέργειας συγκεντρώθηκαν και δωρίστηκαν χιλιάδες παιχνίδια! Η προσφορά πραγματοποιήθηκε σε Κοινωφελείς Οργανισμούς και Σχολεία, που φροντίζουν κοινωνικά ευάλωτα παιδιά σε όλη την Ελλάδα, ηλικίας 1-12 ετών. Τα παιχνίδια αυτά επιλέχθηκαν κατάλληλα για τις ηλικίες που έχει υπό την προστασία της η εκάστοτε δομή όπου προσφέρθηκαν:
    • το «Άσυλο του Παιδιού», που φιλοξενεί ευάλωτα παιδιά στη Θεσσαλονίκη,
    • η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που στήριξε έτσι οικογένειες και παιδιά σε όλη την Ελλάδα,
    • το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, που βοήθησε με τη σειρά του συνεργαζόμενους τοπικούς φορείς,
    • το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας στην Ηλιούπολη Αττικής
    • Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στη Μάνδρα και την Ελευσίνα Αττικής, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται το Πλαίσιο, και
    • το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός», επίσης στη Θεσσαλονίκη.
    Πλαίσιο_πλάι σου_μαζί για το παιδίΠλαίσιο_πλάι σου
    Αυτές τις γιορτές, όλοι μαζί κάναμε έναν καλό σκοπό, εξασφαλίζοντας κάθε παιδί να λάβει το χριστουγεννιάτικο δώρο του, για να καλωσορίσει με χαμόγελο το νέο έτος!