Black Friday 2023 | Αγορές για επαγγελματίες και με απαλλαγή ΦΠΑ; Αυτό θα πει ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ!

    Καθώς η Black Friday πλησιάζει το Πλαίσιο έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ήξερες ως τώρα για τις προσφορές!

    Article A39 BF

    Επαγγελματία, αξιοποίησε καλύτερα τους οβολούς… ε, συγνώμη, τα ευρώ σου και απόκτησε νέο laptop, νέο smartphone, νέο tablet ή νέα κονσόλα χωρίς φόρο προστιθέμενης αξίας 24% σε τιμές ΚΑΛΗΝΟΤΣΕΣ!

     

    Πολλοί από τους σημερινούς φόρους χρησιμοποιούνταν ήδη στην αρχαιότητα. Τότε όμως δεν είχαν το άρθρο 39α για απαλλαγή από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης ΦΠΑ και καταβολής του φόρου αυτού. 

     

    «Είτε φιλοσοφητέον, είτε μη φιλοσοφητέον, φιλοσοφητέον; αλλά μην ή φιλοσοφητέον ή ου φιλοσοφητέον; πάντως άρα φιλοσοφητέον» έλεγε ο Αριστοτέλης. Επωφελήσου από την εκπτωτική περίοδο, βρες όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα από τα φυσικά καταστήματα ή στο plaisio.gr και κάνε τις έξυπνες αγορές που τόσο ανυπόμονα περίμενες!

     

    Δεν γνωρίζεις αν δικαιούσαι την απαλλαγή ΦΠΑ; Δες με ένα κλικ ΕΔΩ!

     

    Gabriella BF

    «Σπονδή» στο Άρθρο 39α

    Σύμφωνα με το άρθρο 39α του N. 2859/2000 του κώδικα ΦΠΑ (ΠΟΛ. 1150/2017) μπορείς να αγοράσεις με απαλλαγή ΦΠΑ, tablet, κινητά, laptop και κονσόλες για gaming με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία σου υπάγεται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να «αναβαθμίσεις» την επιχείρησή σου με νέες ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς να πληρώσεις το 24% του ΦΠΑ.

     

    Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 του N. 4646/2019 το απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής για κάθε φορολογικό έτος ορίζεται σε ποσοστό 30% του πραγματικού εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα.

     

    Η εν λόγω διάταξη θεσπίστηκε για λόγους καταπολέμησης της απάτης και της φοροδιαφυγής και αποτελεί ενσωμάτωση της σχετικής δυνατότητας που δίνεται στα κράτη μέλη από το άρθρο 199α της οδηγίας 2006/112/ΕΚ.

     

    Ares BF

    Και οι (Ολύμπιοι) Θεοί τρελάθηκαν...

    Σε περίπτωση που θέλεις πραγματοποιήσεις την αγορά σου σε κάποιο κατάστημα Πλαίσιο θα πρέπει να προσέξεις τα παρακάτω:

     

    Ατομική επιχείρηση

     

    Η αγορά και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από εσένα με επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας ή από τρίτο με προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης επικυρωμένης από ΚΕΠ ή μέσω του gov.gr.

     

    Νομικό πρόσωπο

     

    Η αγορά και η παραλαβή μπορεί να γίνει είτε από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας, είτε από τρίτο με σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή μέσω του gov.gr. Ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει στο ταμείο το καταστατικό της εταιρίας ή την εκπροσώπηση, καθώς και την ταυτότητα του.

     

    BF Basics
     

    Έλα να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο μοντέλο!

    Οι εξειδικευμένοι πωλητές και το αρμόδιο προσωπικό του Πλαισίου θα σου προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σου και θα βρίσκονται δίπλα σου — για ό,τι χρειαστείς!

     

    …Γιατί στο Πλαίσιο με το «Καληνότσες» εννοούμε:

     

    *    Ασυναγώνιστες τιμές σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων
    *    Δωρεάν και Άμεση Παράδοση στο χώρο σου
    *    Υπηρεσίες, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
    *    Δωροεπιταγή έως 100€ για αγορές άνω των 199€

     

    Τιμές; Έτοιμες!
    Υπηρεσίες; Έτοιμες!
    Παραδόσεις; Έτοιμες!

     

    Και μην ξεχνάς…