Κάνε έξυπνες αγορές και αυτήν την Black Friday!

    Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως την Black Friday, για να κάνουν τις αγορές τους. Και με το δίκιο τους, γιατί Black Friday σημαίνει προσφορές. Προσφορές… κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ!

    Black Friday

    Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως την Black Friday, για να κάνουν τις αγορές τους. Και με το δίκιο τους, γιατί Πλαίσιο Black Friday σημαίνει μοναδικές προσφορές! Το μεγάλο «challenge» όμως, είναι να μη χαθείς ανάμεσα στα τόσα offers που θα τρέχουν. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίοδο και βρες φοβερες ευκαιρίες σε εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι…

     

    Challenge accepted ✔️  

     

    Παρακάτω θα βρεις μερικά έξυπνα #tips, για να προετοιμαστείς κατάλληλα πριν το μεγάλο αγώνα προσφορών.

     

    Tip #01

    Κάνε μία λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι. Από οικιακές συσκευές, μέχρι και ηλεκτρονικά gadgets. Λογικά, η λίστα σου θα αρχίσει να γίνεται αρκετά μεγάλη. Μην το φοβηθείς! Αυτό είναι όλη η ουσία των «έξυπνων» αγορών: Να έρθεις αντιμέτωπος με τις πραγματικές σου ανάγκες μία προς μία.

    Tip #02

    Τώρα, διάβασε άλλη μία φορά τη λίστα που έφτιαξες και αναρωτήσου: Τα χρειάζεσαι όλα πράγματι ή απλώς φοβάσαι ότι κάποια προϊόντα δεν θα τα ξαναβρείς σε αυτήν την τιμή; Όπου ισχύει το δεύτερο, βάλε μία παρένθεση.

    Tip #03

    Και ήρθε η στιγμή όλα αυτά να μπουν σε σειρά προτεραιότητας. Ίσως αυτό να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας. Ξεκινώντας από την κορυφή της λίστας, κατάγραψε τα προϊόντα που έχεις πιο άμεσα ανάγκη. Τις παρενθέσεις (βλ. βήμα #02) άφησέ τες για το τέλος.

    Tip #04

    Και τώρα φτάνουμε στο «χρυσό κλειδί» της Black Friday προετοιμασίας σου. Πόσο γρήγορα θα ενημερωθείς για τις προσφορές που σ' ενδιαφέρουν; Στο Πλαίσιο σου εγγυώμαστε ότι θα είσαι... κι ο ΠΡΩΤΟΣ! Πάτησε το «μαγικό κουμπί» εγγραφής στο Newsletter μας, έτσι ώστε να λάβεις άμεσα ενημέρωση για όλες τις Πλαίσιο Black Friday προσφορές. Έτσι, θα μπορείς να τις επεξεργαστείς με την ησυχία σου και τελικά να προχωρήσεις στην τελική αγορά, πριν αρχίσουν να εξαντλούνται τα προϊόντα που θες.

    Tip #05

    Ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας σου, σκέψου ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποπληρωμής. Ανεξάρτητα από το τελικό ποσό, να προτιμήσεις καταστήματα που σου παρέχουν ευελιξία πληρωμής, ειδικά αν πρόκειται να αγοράσεις οικιακές συσκευές ή ακριβά προϊόντα τεχνολογίας.

    Στο plaisio.gr  έχεις στη διάθεσή σου 6 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, για να επιλέξεις αυτόν που σε εξυπηρετεί περισσότερο!

     

     

    τρόποι πληρωμής Πλαίσιο

    Μετά από τα παραπάνω, είσαι έτοιμος να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να σαρώσεις στο γήπεδο των Black Friday προσφορών! Ή μάλλον… σχεδόν έτοιμος. Γιατί ακόμα δεν έχεις δει τι σου έχει ετοιμάσει το Πλαίσιο🔴 για Black Friday 2023.

     

    Δεν ξέρουμε αν αντέχεις να δεις όλα όσα έρχονται…

     

    Stay Tuned 💣