Tom Clancy's The Division Resurgence | Νέο free-to-play Mobile RPG από την Ubisoft!

    Ο αγώνας για τη Νέα Υόρκη δεν έχει τελειώσει: ανακαλύψτε ξανά το παγκοσμίου φήμης franchise της Ubisoft και σε mobile με το «Tom Clancy's The Division Resurgence» - μια εμπειρία AAA με μια νέα ιστορία…

    RESURGENCE-Main
    Ο αγώνας για τη Νέα Υόρκη δεν έχει τελειώσει: ανακαλύψτε ξανά το παγκοσμίου φήμης franchise της Ubisoft και σε mobile με το «Tom Clancy's The Division Resurgence» - μια εμπειρία AAA με μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο (αστικό) ανοιχτό κόσμο!
    Όπως και οι «μεγαλύτεροι» τίτλοι της σειράς για κονσόλα και PC, πρόκειται για ένα third-person shooter RPG με ένα ολοκαίνουριο Story Campaign που θα προσφέρει μια «νέα προοπτική σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα». Το δελτίο τύπου αναφέρει πως το «Resurgence» θα είναι διαθέσιμο για single-player αλλά και για co-op gameplay μέσα από μία ποικιλία PvE (Player vs Environment) δραστηριοτήτων. [caption id="attachment_84677" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Ubisoft Entertainment[/caption] Για άλλη μια φορά θα αναλάβετε το ρόλο ενός πράκτορας, ο οποίος συμμαχεί με το Strategic Homeland Division σε μια Αμερική που αναδύεται μέσα από μία μεγάλη κρίση: το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού και την κατάρρευση της κυβέρνησης. Μάλιστα, μέχρι και την κανονική κυκλοφορία του τον επόμενο χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και στην Closed Alpha έκδοση του τίτλου, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. [gallery columns="4" ids="84679,84680,84678,84681"] Παράλληλα, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το «The Division 2» θα αποκτήσει νέο περιεχόμενο για πέμπτο συνεχόμενο έτος και υποστήριξη μέχρι το 2023. Και δεν είναι μόνο αυτό: ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία ακόμα προσθήκη για τη σειρά «The Division» στα σκαριά, εν ονόματι «Heartland». Θα είναι ένας free-to-play τίτλος για κονσόλες και PC και φιλοδοξούμε να μάθουμε περισσότερα για αυτόν στο Ubisoft Forward του Σεπτεμβρίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!