Το Kena: Bridge of Spirits της Ember Lab έρχεται στο Xbox!

    Σύμφωνα με μία νέα αξιολόγηση στον ιστότοπο του ESRB, η Deluxe Edition του Kena: Bridge of Spirits ετοιμάζεται να έρθει στα Xbox Series X|S.

    Kena: Bridge of Spirits, the gorgeous action-adventure from developer Ember Lab, looks to be making the leap to Xbox Series X|S, according to a newly spotted rating on the ESRB website.

    Αν και δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ember Lab για την επικείμενη άφιξη αυτού του πανέμορφου τίτλου στην πλατφόρμα της Microsoft, μια πρόσφατα ανακαλυφθείσα ταξινόμηση από το Entertainment Software Rating Board (ESRB) των ΗΠΑ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

     

    Το Kena: Bridge of Spirits μας καλεί να ταξιδέψουμε σε έναν γοητευτικό κόσμο, ο οποίος προσφέρεται για άφθονη εξερεύνηση και γρήγορες μάχες. Εκεί αναλαμβάνουμε τον ρόλο της Kena, μια νεαρής Spirit Guide, που ταξιδεύει σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό αναζητώντας έναν ιερό ορεινό βωμό. Καλούμαστε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε τη δική μας ομάδα βρίσκοντας Rot, μικροσκοπικά πνεύματα που διατηρούν τις ισορροπίες μέσω της αποσύνθεσης των νεκρών στοιχείων.

     

    Ενισχύοντας τις ικανότητες των συντρόφων μας, δημιουργούμε συνεχώς νέους τρόπους για να εκμεταλλευτούμε το περιβάλλον και να ανακαλύψουμε τα μυστικά μιας ξεχασμένης κοινότητας κρυμμένης στην καρδιά ενός κατάφυτου δάσους — όπου έχουν παγιδευτεί περιπλανώμενα πνεύματα.

     

    Ο τίτλος της Ember Lab κυκλοφόρησε το 2021, με συμφωνία χρονικής αποκλειστικότητας για την πλατφόρμα του PlayStation® (PS4™, PS5™) και με την Epic Games, σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του σε PC. Το επόμενο έτος διατέθηκε και μέσω Steam, ωστόσο δεν υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση για την ελευσή του στην πλατφόρμα της Microsoft.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!