Light mode
Dark mode
Burger menu

    Returnal: Ascension | Gameplay Trailer για το Tower of Sisyphus

    Housemarque και Sony Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα το Tower of Sisyphus, ένα «χορταστικό» Gameplay Trailer από την επερχόμενη δωρεεάν αναβάθμιση του Returnal (εν ονόματι Ascension),…

    Returnal-Ascension-Tower-Sisyphus-Main
    Housemarque και Sony Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα το Tower of Sisyphus, ένα «χορταστικό» Gameplay Trailer από την επερχόμενη δωρεεάν αναβάθμιση του Returnal (εν ονόματι Ascension), η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις 22 Μαρτίου του 2022. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του Φινλανδικού στούντιο, το Returnal: Ascension θα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες προσθήκες, με πιο ενδιαφέρουσα την προσθήκη για Online Co-op Mode, το οποίο θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε το ταξίδι σας στον μεταβαλλόμενο λαβύρινθο του Atropos παρεά με έναν άλλο παίκτη. Παράλληλα, όσοι έχετε τερματίσει το κανονικό παιχνίδι θα μπορείτε να ξεκινήσετε το «Tower of Sisyphus» (προσβάσιμο εφόσον έχετε ξεκλειδώσει το Icarian Grapnel), ένα Endless Mode όπου θα προσπαθείτε να ανεβείτε όσο πιο ψηλά μπορούν σε έναν πύργο, με τις προκλήσεις να γίνονται όλο και πιο δύσκολες όσο υψηλότερα ανεβαίνετε - δυστυχώς χωρίς τη δυνατότητα για co-op.
    Την εκ βαθέων ανάλυση της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης (update 3.0) για το roguelike third-person shooter της Housemarque ανέλαβαν για μία ακόμα φορά οι Gregory Louden (Narrative Director) και Harry Krueger (Game Director). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!