PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαρτίου!

    High tech νίντζα, κλασσικοί samurai, επιβίωση και μπλέ σκατζόχοιροι περιμένουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας από την 1η Μαρτίου. Ark Survival Evolved | PS4 https://youtu.be/aQM8yWoiy5s Πρόκειται για…

    ps-plus-mar-2022
    High tech νίντζα, κλασσικοί samurai, επιβίωση και μπλέ σκατζόχοιροι περιμένουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας από την 1η Μαρτίου.
    Ark Survival Evolved | PS4
    https://youtu.be/aQM8yWoiy5s Πρόκειται για ένα Survival MMO στο οποίο ξυπνάτε στις ακτές ενός μυστηριώδους νησιού και πρέπει γρήγορα να προσαρμοστείτε στο εχθρικό τους κλίμα. Συλλέξτε πόρους και κατασκευάστε εξοπλισμό, καταφύγια και όπλα. Κυνηγήστε, τιθασεύστε και εκτρέψτε τεράστιους δεινοσαύρους ή άλλα γηγενή είδη. Όλα αυτά την στιγμή που δεν είσαστε οι μοναδικοί αποκλεισμένοι στο νησί. Εκατοντάδες άλλοι παίκτες θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν ή να στραφούν εναντίων σου.
    Sonic Team Racing | PS4
    https://youtu.be/ns1YSbnimhU O Sonic και η παρέα του βρίσκονται και πάλι πίσω από το τιμόνι και σε καλούν να αγωνιστείς σε μεγάλες ταχύτητες. Παίξε με φίλους κάνοντας ομάδες και μοιραστείτε power-ups και speed boosts. Ο Sonic και οι φίλοι του έχουν ο καθένας ξεχωριστό στιλ παιχνιδιού. Επέλεξε αυτόν που σου ταιριάζει και ξεκίνα τον αγώνα!
    Ghostrunner | PS5
    Κάνε παρκούρ και κατατρόπωσε εχθρούς σε μια επιβλητική φουτουριστική μεγαλούπολη. Με το Ghostrunner γίνεσαι ένας high tech ninja που κάνει κομματάκια τους εχθρούς με την μονομοριακή λεπίδα σου, απέφυγε σφαίρες με υπεράνθρωπα αντανακλαστικά και χρησιμοποίησε μοναδικές τεχνικές για να κερδίσεις. Χόρεψε με τον κίνδυνο με ακροβατικά που ζαλίζουν και μάχη που είναι γρήγορη σαν αστραπή!
    Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5
    To Ghost of Tsushima: Legend είναι το ανεξάρτητο co-op multiplayer κομμάτι του θρυλικού τίτλου Ghost of Tsushima. Επέλεξε μεταξύ τεσσάρων μοναδικών κλάσεων –Samurai, Hunter, Ronin ή Assasin – και πολέμησε στο πλευρό των φίλων σου. Υπάρχουν πολλά game modes. Παίξτε μαζί σε αποστολές σεναρίου, δοκιμάστε τις δυνατότητές σας στο survival ή παίξτε ανταγωνιστικά σε 2 vs 2. Υπενθυμίζουμε πως αν σας ενδιαφέρει κάτι από τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου, μπορείτε να τα κατεβάσετε μέχρι τις 28 του μήνα. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!