Plaisio Blog

PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου!

Ο Adam Michel (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε τους τρεις δωρεάν τίτλους του Playstation Plus για τον Φεβρουάριο, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για τους συνδρομητές της υπηρεσίας από την ερχόμενη Τρίτη.

EA Sports UFC 4 | PS4

Στο EA SPORTS UFC 4, εσείς διαμορφώνετε τον μαχητή σας με βάση το δικό σας στυλ μάχης, τα κατορθώματά σας και την προσωπικότητά σας. Αναπτύξτε και εξελίξτε τον χαρακτήρα σας μέσα από ένα ενοποιημένο σύστημα προόδου σε όλες τις λειτουργίες.

Εξελιχθείτε από άγνωστος ερασιτέχνης μέχρι σούπερσταρ του UFC στη νέα λειτουργία Career (Καριέρα). Ζήστε το ξεκίνημα των αθλημάτων πάλης σε δύο ολοκαίνουργια περιβάλλοντα, το The Kumite και The Backyard, ή προκαλέστε τον κόσμο στους ολοκαίνουργιους αγώνες Blitz Battles ή τα διαδικτυακά παγκόσμια πρωταθλήματα (Online World Championships) για να γίνετε ο αδιαμφησβήτητος πρωταθλητής.

Image Credit: © 2022 Electronic Arts

Στο gameplay, οι ρευστοί συνδυασμοί clinch-to-strike προσφέρουν πιο αποκριτικό και αυθεντικό παιχνίδι σε όρθια θέση, ενώ οι καταιγιστικές ρίψεις και οι μηχανισμοί εδάφους προσφέρουν περισσότερο έλεγχο στις σημαντικές φάσεις του αγώνα.

Δεν έχει σημασία πώς και πού παίζετε, καθώς το EA SPORTS UFC 4 σας βάζει στο επίκεντρο του κάθε αγώνα!

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure | PS4*

Διαλύστε σκελετούς, νικήστε δράκους και πολεμήστε γιγάντια γκόλεμ σε αυτή την πρώτη περιπέτεια των Wonderlands, εμπνευσμένη από το Borderlands.

Ζήστε τη φημισμένη αποστολή του 2013 που τα ξεκίνησε όλα μέσα από ένα μοναδικό standalone campaign γεμάτο φαντασία, διασκέδαση και βουνά από μαγικά λάφυρα! Επιλέξτε έναν από τους έξι μοναδικούς Vault Hunters, αξιοποιήστε τις δικές του χαρακτηριστικές ικανότητες και μεταβείτε σε χαοτικές solo ή co-op (απαιτείται PlayStation Plus) μάχες. Χρησιμοποιήστε πυροβόλα όπλα για να περάσετε από δάση, τρομακτικές κρύπτες και φρούρια.

Ωστόσο, σας προειδοποιούμε: το ταξίδι σας μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή λόγω των χαμογελαστικών χαοτικών ιδιοτροπιών της Tina!

Planet Coaster: Console Edition | PS5**

Εντυπωσιάστε και ικανοποιήστε τα πλήθη, καθώς χτίζετε το πάρκο των ονείρων σας και διαχειρίζεστε έναν πραγματικά ζωντανό κόσμο με απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια!

Όποιο κι αν είναι το επίπεδο δεξιοτήτων σας, δώστε ζωή στις ιδέες σας. Επωφεληθείτε από τα Blueprints για να τοποθετήσετε γρήγορα πάνω από 700 προκατασκευασμένα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των σουβέρ, των εγκαταστάσεων και του τοπίου. Δημιουργήστε από το μηδέν με φοβερές κατασκευαστικες λεπτομερειες ή μεταμορφώστε το έδαφος με ειδικά εργαλεία.

Η λειτουργία του πάρκου σας είναι εξίσου εύκολη: οι επισκέπτες αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο καθώς ορίζετε τιμές, τοποθετείτε τοπία και εγκαθιστάτε νέα συναρπαστικά αξιοθέατα. Διασκεδάστε τους, ώστε τα ποσοστά συμμετοχής – και τα κέρδη – να εκτοξεύονται στα ύψη.

Ψάχνετε για έμπνευση; Ανακαλύψτε το Frontier Workshop και αξιοποιήστε τα καλύτερα σχέδια του κόσμου στην… αυτοκρατορία σας. Κατεβάστε σουβέρ, τοπία, κτίρια και ολόκληρα πάρκα, ή αυξήστε τους ακόλουθους, ανεβάζοντας τις δικές σας δημιουργίες. Από εκπληκτικές επιδείξεις πυροτεχνημάτων μέχρι μεγάλα κρουαζιερόπλοια, δεν υπάρχει όριο στη δημιουργικότητα.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

* Δεν ισχύει για την έκδοση PS5 του Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.
** Δεν ισχύει για την έκδοση PS4 του Planet Coaster: Console Edition.

Το online multiplayer απαιτεί συνδρομή στο PlayStation Plus. Το PS Plus υπόκειται σε επαναλαμβανόμενη συνδρομή που λαμβάνεται αυτόματα μέχρι την ακύρωση. Ισχύουν περιορισμοί ηλικίας. Πλήρεις όροι: play.st/PSPlusTerms.

Avatar

Β. Ορφανίδης

Techie | Cinephile | Avid Gamer | Star Wars Fan | Whovian | Photographer | Coffee Addict | Biker

1 σχόλιο