Νέο PlayStation Plus: Από τις 22 Ιουνίου μαζί με PlayStation Now!

    Ενημερώνοντας την αρχική δημοσίευση του Jim Ryan (President & CEO) στο PlayStation Blog, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διάθεσης του νέου PlayStation Plus για την…

    PS-Now-PC
    Ενημερώνοντας την αρχική δημοσίευση του Jim Ryan (President & CEO) στο PlayStation Blog, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διάθεσης του νέου PlayStation Plus για την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, καθώς και τις χώρες στις οποίες θα επεκταθεί το PlayStation Now - ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα!
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το λανσάρισμα της ανανεωμένης με νέες βαθμίδες υπηρεσίας θα ξεκινήσει αρχικά από τις Ασιατικές αγορές (23 Μαΐου), στη συνέχεια θα περάσει στην Ιαπωνία (1η Ιουνίου) και τις Ηνωμένες Πολιτείες (13 Ιουνιου), αφήνοντας τελευταίες τις ευρωπαϊκές αγορές - με στόχο την 22η του Ιουνίου. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η επέκταση της cloud gaming υπηρεσίας PlayStation Now σε 30 νέες αγορές (όπως η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Σλοβενία). [caption id="attachment_80599" align="alignnone" width="800"] Image Credit: © 2022 Sony Interactive Entertainment[/caption] Μάλιστα για κάποιες από αυτές το λανσάρισμα του PlayStation Now συμπίπτει με το λανσάρισμα του νέου PlayStation Plus, άρα οι συνδρομητές του Premium Tier θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση (streaming) και σε τίτλους από παλαιότερες κονσόλες (PlayStation, PS2, PS3, PSP) μέσω PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!