Aνακοινώθηκαν οι βαθμίδες στις συνδρομές και οι νέες υπηρεσίες του νέου PlayStation Plus!

    Η υπηρεσία προσφέρει πλέον τρείς επιλογές και πάνω από 700 τίτλους, ξεκινώντας από τον Ιούνιο 2022. Η Sony έβαλε τέλος στην φημολογία των τελευταίων μηνών, που ήθελε τον ιαπωνικό κολοσσό να έχει στα…

    MicrosoftTeams-image (8)
    Η υπηρεσία προσφέρει πλέον τρείς επιλογές και πάνω από 700 τίτλους, ξεκινώντας από τον Ιούνιο 2022. Η Sony έβαλε τέλος στην φημολογία των τελευταίων μηνών, που ήθελε τον ιαπωνικό κολοσσό να έχει στα σκαριά νέα υπηρεσία που θα ανταγωνιστεί το Game Pass του Xbox. Σε ανακοίνωση του Jim Ryan στο PlayStation Blog μαθαίνουμε πως το PlayStation Now και το PlayStation Plus γίνονται πλέον ένα και προσφέρουν νέες βαθμίδες εγγραφών στην υπηρεσία με ανάλογες τιμές και παροχές. Αναλυτικότερα: PlayStation Plus Essential Οι υπάρχουσες υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ήδη υπάρχοντος PlayStation Plus όπως:
    • Δύο μηνιαία παιχνίδια δωρεάν.
    • Αποκλειστικές εκπτώσεις.
    • Αποθήκευση στο cloud.
    • Πρόσβαση στο online multiplayer
    Δεν θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για τους υπάρχοντες συνδρομητές PlayStation Plus οι οποίοι θα μεταβούν αυτόματα σε αυτήν την βαθμίδα. Οι τιμή κυμαίνεται στα €8.99 μηνιαία / €24.99 τριμήνου / €59,99 τον χρόνο PlayStation Plus Extra
    • Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες PlayStation Plus Essential.
    • Προτίθεται ένας κατάλογος από 400 τίτλους από τα καλύτερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων και καλύτερων τίτλων από τα PlayStation Studios. Τα εν λόγω παιχνίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε στην κονσόλα σας για να τα παίξετε.
    Η τιμή κυμαίνεται στα €13.99 μηνιαία / €39.99 τριμήνου / €99.99 τον χρόνο PlayStation Plus Premium To πλέον φημολογούμενο tier είναι το Premium το οποίο προσφέρει:
    • Όλες τις υπηρεσίες του PlayStation Plus Extra.
    • Πρόσβαση σε επιπλέον 340 τίτλους από το PlayStation 3 (μέσω cloud streaming) ενώ οι νοσταλγοί θα χαρούν τίτλους από το αρχικό PlayStation, το PlayStation 2 και το PSP, τα οποία μπορούν να τα απολαύσουν μέσω cloud streaming αλλά και να τα κατεβάσουν στην κονσόλα τους.
    Επιπλέον οι συνδρομητές του PlayStation Extra έχουν πρόσβαση σε cloud streaming τίτλων του PS4 (όπου είναι διαθέσιμο) ενώ μπορούν να δοκιμάσουν παιχνίδια με χρονικό περιορισμό, ώστε να αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν στην αγορά παιχνιδιών, δοκιμάζοντάς τα πρώτα. Η τιμή κυμαίνεται στα €16.99 μηνιαία / €49.99 τριμήνου / €119.99 τον χρόνο Εσύ ποιο θα επιλέξεις; Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!