Naughty Dog: Launch Trailer για το The Last of Us™ Part I

    Λίγες μόνο μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του The Last of Us™ Part I και η Sony Interactive Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer του αγαπημένου τίτλου, ο οποίος έρχεται…

    Λίγες μόνο μέρες απέμειναν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του The Last of Us™ Part I και η Sony Interactive Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το Launch Trailer του αγαπημένου τίτλου, ο οποίος έρχεται ανανεωμένος για την κονσόλα PlayStation®5.

    Ζήστε τη συγκινητική ιστορία και τους αξέχαστους χαρακτήρες του The Last of Us™, του παιχνιδιού που κέρδισε πάνω από 200 βραβεία Game of the Year.

    Σε έναν ρημαγμένο πολιτισμό, όπου οι μολυσμένοι και οι σκληραγωγημένοι επιζώντες δρουν ανεξέλεγκτα, ο Joel, ο σκληροτράχηλος πρωταγωνιστής, καλείται να φυγαδεύσει την 14χρονη Ellie από μια στρατιωτική ζώνη απομόνωσης. Όμως αυτή η αποστολή ρουτίνας σύντομα μετατρέπεται σε ένα βίαιο ταξίδι σε όλη τη χώρα. Περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη single-player ιστορία και το βραβευμένο prequel Left Behind, το οποίο αφηγείται τα γεγονότα που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της Ellie και της Riley, της καλύτερής της φίλης.

    Το πλήρες ριμέικ του πολυβραβευμένου The Last of Us™ θα διατεθεί για πρώτη φορά με Ελληνική μεταγλώττιση (όπως και το μεταγένεστερο The Last of Us Part II), καθώς κατά την αρχική κυκλοφορία του διέθετε μόνο Ελληνικούς υπότιτλους. To The Last of Us™ Part I θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 για την κονσόλα PlayStation®5 (η έκδοσή του για PC βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη). Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!