Η FromSoftware αποκάλυψε τα πέντε Classes του ELDEN RING!

    "In seven days, these five brave Tarnished will cross the Sea of Fog." με αυτή τη φράση η FromSoftware αποκάλυψε τα Classes που έρχονται στο ELDEN RING, τους 5 γενναίους «Αμαυρωμένους» που θα πρέπει…

    ER-CharSet-1
    "In seven days, these five brave Tarnished will cross the Sea of Fog." με αυτή τη φράση η FromSoftware αποκάλυψε τα Classes που έρχονται στο ELDEN RING, τους 5 γενναίους «Αμαυρωμένους» που θα πρέπει να διασχίσουν την Θάλασσα της Ομίχλης! 
    Εν αναμονή του Closed Network Test, το οποίο θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ένα νέο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου αποκαλύπτει τους πέντε τύπους παικτών που θα μπορούμε να επιλέξουμε στο νέο εγχείρημα των Hidetaka Miyazaki και George R. R. Martin: Warrior, Enchanted Knight, Prophet, Champion και Bloody Wolf. [caption id="attachment_74024" align="alignnone" width="1000"] © 2010 - 2021 BANDAI NAMCO Entertainment[/caption] [caption id="attachment_74025" align="alignnone" width="1000"] © 2010 - 2021 BANDAI NAMCO Entertainment[/caption] Αν και τα συγκεκριμένα Classes δεν φαντάζουν ιδιαίτερα... πρωτότυπα (δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των κατηγοριών), οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μαρτυρούν πως θα υπάρχουν τόσο αρσενικές όσο και θηλυκές εκδοχές των χαρακτήρων. Παράλληλα, ελάχιστες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του επικού Gameplay Preview, η καταχώρηση της ELDEN RING Collector's Edition στο ηλεκτρονικό κατάστημα GameStop αποκάλυψε ότι ο τίτλος θα προσφέρει «Enhanced Experience» στους κατόχους PlayStation 5 και Xbox Series X|S - οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ GRAPHIC MODE (για υψηλότερη ανάλυση) και PERFORMANCE MODE (για υψηλότερο frame rate). Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Όσοι αποκτήσουν την έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης (στην αντίστοιχη έκδοση) για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!