FromSoftware: Επικό Gameplay Preview από το ELDEN RING!

    Πιστές στο ραντεβού τους, Bandai Namco και FromSoftware έδωσαν στη δημοσιότητα ένα χορταστικό Gameplay Preview από το πολυαναμενόμενο open-world aRPG ELDEN RING, προσφέροντας πληροφορίες για το…

    ER-Gameplay-Preview-Main
    Πιστές στο ραντεβού τους, Bandai Namco και FromSoftware έδωσαν στη δημοσιότητα ένα χορταστικό Gameplay Preview από το πολυαναμενόμενο open-world aRPG ELDEN RING, προσφέροντας πληροφορίες για το σύστημα μάχης, τα πλάσματα και την πλοκή του τίτλου!
    Κατά τη διάρκεια του κλιπ είδαμε τον πρωταγωνιστή να ξεκουράζεται και να ανακαλύπτει νέα gameplay guides, να διασχίζει διάφορες περιοχές με το άλογό του (σε μία εκ των οποίων προσγειώνεται και ένας τεράστιος... δράκος), να απελευθερώνει ένα μυθικό πλάσμα και να ατενίζει αχανείς εκτάσεις από ψηλά. Στη συνέχεια είδαμε τη λειτουργία του χάρτη, ο οποίος μπορεί να δεχθεί markers αλλά και beacons (ορατούς και στον κόσμο του παιχνιδιού), διευκολύνοντας το ταξίδι μας. Bosses, κατακόμβες, ορυχεία, μπουντρούμια και κάστρα - όπως το Stormveil Castle - διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην περιπέτεια μας, κρύβοντας παγίδες αλλά και αμύθητους θησαυρούς. Ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε μας βήμα, για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα μονοπάτια αλλά και τις συμβουλές που θα ακολουθήσουμε. [caption id="attachment_68202" align="alignnone" width="900"] Photo Credit: © 2010 – 2021 BANDAI NAMCO Entertainment[/caption]

    Το ELDEN RING είναι μια περιπέτεια δράσης και φαντασίας που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο σχεδιασμένο από τον Hidetaka Miyazaki και τον George R. R. Martin.

    Σε αυτόν θα συναντήσουμε αντιπάλους με βαθύ παρελθόν, χαρακτήρες με τα δικά τους μοναδικά κίνητρα να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν την πρόοδό μας και τρομακτικά πλάσματα. Θα διασχίσουμε περιοχές που κόβουν την ανάσα με τα πόδια ή με άλογο, μόνοι ή διαδικτυακά με άλλους παίκτες, θα αντιμετωπίσουμε αντίξοες καιρικές συνθήκες και «χαθούμε» σε χορταριασμένες πεδιάδες, βάλτους, βουνά, κάστρα και άλλες μεγαλοπρεπείς τοποθεσίες - σε κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί σε έναν τίτλο της FromSoftware. Μπορεί το λανσάρισμά του να πήρε αναβολή για τις 25 Φεβρουαρίου του 2022, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη διεξαγωγή του Closed Network Test. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι Launch Edition, Collector's Edition και Premium Collector's Edition, με την τελευταία να διατίθεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρ. καταστήματος της Bandai και σε μόλις 6.000 αντίτυπα. [caption id="attachment_73925" align="alignnone" width="1200"] Photo Credit: © 2010 – 2021 BANDAI NAMCO Entertainment[/caption] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!