'Ερχεται Developer Direct από Xbox και Bethesda στις 25 Ιανουαρίου

    Αν περίμενες πώς και πώς νέες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους των Xbox και Bethesda, ετοιμάσου για το Developer Direct! Μέσα από αυτό, θα μάθεις τα τελευταία νέα για τους μεγάλους τίτλους…

    developer direct xbox bethesda

    Αν περίμενες πώς και πώς νέες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους των Xbox και Bethesda, ετοιμάσου για το Developer Direct! Μέσα από αυτό, θα μάθεις τα τελευταία νέα για τους μεγάλους τίτλους της Microsoft που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2023.

     

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα περιλαμβάνει αναλυτικές παρουσιάσεις gameplay από τους πιο αναμενόμενους τίτλους της εταιρείας. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα: The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends και Redfall.

     

    Developer Direct - Redfall

     

    Σίγουρα αναρωτιέσαι που πήγε το πολυαναμενόμενο Starfield. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα γίνει ξεχωριστή παρουσίαση για τον επόμενο μεγάλο τίτλο της Bethesda Game Studios. Αυτό, για να υπάρχει «άνεση» στον χρόνο παρουσίασης και να «βυθιστούμε» στον κόσμο του Starfield… όπως πρέπει!

     

    Developer Direct - Forza Motorsport

     

    Η παρουσίαση ξεκινάει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στις 10:00μ.μ. ώρα Ελλάδος. Αναλυτικότερα θα δούμε:

     

    • Το επόμενο κεφάλαιο του The Elder Scrolls Online, με μια επιπλέον παρουσίαση να ακολουθεί αμέσως μετά το Developer Direct για ακόμα περισσότερες πληροφορίες.
    • Gameplay υλικό από το νέο Forza Motorsport που δημιουργείται αποκλειστικά για Xbox Series X|S.
    • Μια ματιά στο PvP κομμάτι του Minecraft Legends.
    • Νέο υλικό από το αναμενόμενο Redfall της Arkane.

     

    Μπορείς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση από τα επίσημα κανάλια της Xbox (Twitch, YouTube) και Bethesda (Twitch, YouTube).

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!