Επικό Final Gameplay Trailer για το STAR WARS Jedi: Survivor™

    Stand Against the Darkness: προπαράγγειλε οποιαδήποτε έκδοση του STAR WARS Jedi: Survivor™ για να λάβεις το εμπνευσμένο από τον Obi-Wan Kenobi™ «Jedi Survival» Cosmetic Pack. Respawn Entertainment…

    Stand Against the Darkness: προπαράγγειλε οποιαδήποτε έκδοση του STAR WARS Jedi: Survivor™ για να λάβεις το εμπνευσμένο από τον Obi-Wan Kenobi™ «Jedi Survival» Cosmetic Pack.
    Respawn Entertainment και Electronic Arts έδωσαν στη δημοσιότητα το Final Gameplay Trailer για το επερχόμενο action/adventure STAR WARS Jedi: Survivor™, ένα κλιπ γεμάτο εντυπωσιακές σεκάνς δράσης, γεμάτο γνωστούς και άγνωστους εχθρούς που θέλουν να βάλουν ένα τέλος στις επιδιώξεις του Jedi Cal Kestis. Το STAR WARS Jedi: Survivor™ συνεχίζει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του STAR WARS Jedi: Fallen Order™. Έχοντας ωριμάσει σε έναν παντοδύναμο Ιππότη Jedi, ο ήρωάς μας πρέπει να μένει ένα βήμα μπροστά από την ασταμάτητη καταδίωξη της Αυτοκρατορίας, καθώς νιώθει το βάρος στις πλάτες του να βαραίνει. Ανακαλύψτε νέους πλανήτες και γνώριμα σύνορα στον γαλαξία του STAR WARS, ο καθένας με μοναδικά οικοσυστήματα, προκλήσεις και εχθρούς. Τελειοποιήστε νέες δεξιότητες, εξοπλισμό και ικανότητες που θα ενισχύσουν τον τρόπο με τον οποίο εξερευνάτε, μάχεστε και μετακινείστε. Ξεφύγετε από την Αυτοκρατορία και επιζήστε ως ο τελευταίος Jedi του γαλαξία. Το STAR WARS Jedi: Survivor™ θα διατεθεί για PlayStation®5Xbox Series X|S και Windows PC στις 28 Απριλίου. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!