Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Dishonored: Definitive Edition

    Το Epic Games Store αποχαιρετά το 2022 με το τελευταίο δωρεάν Mystery Game της εορταστικής του καμπάνιας, την Definitive Edition του εξαιρετικου Dishonored (Windows), η οποία περιλαμβάνει το βασικό…

    DISHNRD-EGS-Main
    Το Epic Games Store αποχαιρετά το 2022 με το τελευταίο δωρεάν Mystery Game της εορταστικής του καμπάνιας, την Definitive Edition του εξαιρετικου Dishonored (Windows), η οποία περιλαμβάνει το βασικό τίτλο και όλα τα DLCs που δημιουργήθηκαν για αυτόν από την Arkane Studios (Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches, Void Walker’s Arsenal).
    Στο Dishonored αναλαμβάνουμε το ρόλο του Corvo Attano, φρουρού της Jessamine KaldwinΑυτοκράτειρας του Dunwall. Μία καλοστημένη πλεκτάνη μας οδηγεί στη φυλακή, κατηγορούμενοι από τον Lord Regent για το φόνο της Αυτοκράτειρας και την απαγωγή της κόρης της, Young Lady Emily. Αξιοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις μας αλλά και το ευέλικτο σύστημα μάχης του τίτλου, καλούμαστε να πάρουμε εκδίκηση και να εξαλείψουμε με «δημιουργικό» τρόπο τους αντιπάλους μας, προκειμένου να αποκαλύψουμε την αλήθεια... Παράλληλα, βάσει προγράμματος, ανακοινώθηκε και ο δωρεάν τίτλος της εβδομάδας — το Eximius: Seize the Frontline (Windows) — ένα υβριδικό 5v5 squad-based FPS/RTS όπου οι παίκτες αγωνίζονται σε ένα μεταποκαλυπτικό αστικό περιβάλλον. Να υπογραμμίσουμε ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Μαλαισιανή Ammobox Studios. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!