Δείτε ζωντανά το The Future Games Show @ gamescom 2022

    Η «Day Zero» και το Opening Night Live του Geoff Keighley ολοκληρώθηκαν και από σήμερα η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, τους εκπροσώπους της gaming βιομηχανίας και τους δημοσιογράφους. Και απόψε…

    gamescom22-FGS-1
    Η «Day Zero» και το Opening Night Live του Geoff Keighley ολοκληρώθηκαν και από σήμερα η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, τους εκπροσώπους της gaming βιομηχανίας και τους δημοσιογράφους. Και απόψε στις 21.00 (τοπική) έχουμε το Future Games Show @ gamescom!
    Το Future Games Show, το οποίο «φιλοξενείται» από το GamesRadar, επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στην Gamescom 2022 και υπόσχεται περίπου 50 παιχνίδια από εκδότες όπως η Team17, η 505 Games και η Prime Matter. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παγκόσμιες πρεμιέρες, αποκλειστικά κλιπ, παρουσιάσεις από τους ίδιους τους προγραμματιστές και πολλές πολλές εκπλήξεις. Οι δημιουργοί περιεχομένου σε όλο τον κόσμο, οποιουδήποτε μεγέθους, καλούνται επίσης να μεταδώσουν από κοινού το Future Games Show @ gamescom μέσα από τα δικά τους κανάλια - σχολιάζοντας την επικαιρότητα. [caption id="attachment_86989" align="alignnone" width="900"] Ο Gamesbot, το εντυπωσιακό ρομπότ - μασκότ της gamescom, είναι πανταχού παρών![/caption] Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά το livestream δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στα επίσημα κανάλια του GamesRadar, σε YouTube και Twitch. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ανακοινώσεις από την gamescom 2022! Μέχρι τότε κάντε μαζί μας μία... ψηφιακή βόλτα σε κάποια από τα booths της έκθεσης: [gallery columns="2" size="medium" ids="86991,86990"] [gallery columns="2" size="medium" ids="86993,86992"] Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!