Dead Space™ | Official Gameplay Trailer: Επιστροφή στο εφιαλτικό USG Ishimura!

    Humanity Ends Here: το βραβευμένο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, επιβίωσης και τρόμου επιστρέφει στις 27 Ιανουαρίου του 2023, ανασχεδιασμένο από την αρχή για μια ακόμα πιο συγκλονιστική εμπειρία!…

    Isaac-In-Game-1
    Humanity Ends Here: το βραβευμένο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, επιβίωσης και τρόμου επιστρέφει στις 27 Ιανουαρίου του 2023, ανασχεδιασμένο από την αρχή για μια ακόμα πιο συγκλονιστική εμπειρία!
    Είστε έτοιμοι να συναντήσετε για μία ακόμα φορά τα απόκοσμα Necromorphs που κρύβονται στους σκοτεινούς διαδρόμους και τους θαλάμους του USG Ishimura και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του μηχανικού Isaac Clarke; Electronic Arts και Motive Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το Official Gameplay Trailer για την επανέκδοση του βραβευμένου sci-fi survival/horror τίτλου, το οποίο επιστρέφει πλήρως «αναδομημένο» για να προσφέρει μια βαθύτερη και πιο καθηλωτική εμπειρία. Οι «βετεράνοι» του είδους θα αναγνωρίσουν τους χώρους εργασίας και θα θυμηθούν τους ανατριχιαστικούς θορύβους του τεράστιου εξορυκτικού σκάφους, το οποίο φαντάζει καλύτερο από ποτέ. Παραμένοντας πιστό στο συναρπαστικό όραμα του αρχικού παιχνιδιού, το remake του Dead Space™ έρχεται με αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, φωτισμό και οπτικά εφέ για τις πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της νέας Frostbite™ Engine. [caption id="attachment_89140" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: © 2022 Electronic Arts[/caption] Ο αυθεντικός τίτλος δέχθηκε διθυραμβικές κριτικές και πούλησε περισσότερα από 2.000.000 αντίγραφα. Ακολούθησαν δύο σίκουελ: το Dead Space™ 2 και το Dead Space™ 3, τα οποία κυκλοφόρησαν στις 25 Φεβρουαρίου του 2011 και στις 5 Φεβρουαρίου του 2013, αντίστοιχα. Το remake του Dead Space™ θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 27 Ιανουαρίου του 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!