Call of Duty® | Modern Warfare II: Ομάδα, το απόλυτο όπλο!

    Υπό τους ήχους του Saturdays = Celebration (Big K.R.I.T. feat. Jamie N Commons) το επιβλητικό live-action «Ultimate Team» Official Teaser της Activision μας μεταφέρει στο πεδίο της μάχης - εκεί που η…

    Υπό τους ήχους του Saturdays = Celebration (Big K.R.I.T. feat. Jamie N Commons) το επιβλητικό live-action «Ultimate Team» Official Teaser της Activision μας μεταφέρει στο πεδίο της μάχης - εκεί που η συνοχή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιβίωση και αποτελεσματικότητα της ομάδας.
    Το Call of Duty® | Modern Warfare II θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, επαναφέροντας την Task Force 141 και μία παγκόσμια ομάδα εμβληματικών βετεράνων, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται Operators όπως ο Captain John Price, ο Simon «Ghost» Riley, ο John «Soap» MacTavish, ο Kyle «Gaz» Garrick και ο πρωτοεμφανιζόμενος Συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων του Μεξικού, Alejandro Vargas. [gallery ids="82073,82072,82071"] Όπως σας είχαμε προαναφέρει, η αποκάλυψη του τίτλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου του 2022, στις 20:00 (τοπική). Stay frosty. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!