Αναβάλλεται η κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns!

    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Marvel’s Midnight Suns στο Twitter, Jake Solomon (Creative Director) και Garth DeAngelis (Senior Franchise Producer) ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του επερχόμενου…

    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Marvel’s Midnight Suns στο TwitterJake Solomon (Creative Director) και Garth DeAngelis (Senior Franchise Producer) ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του επερχόμενου card-based tactical RPG αναβάλλεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
    Η Firaxis Games είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του για τον Μάρτιο του 2022, σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam/Epic Games Store) και Nintendo Switch, ωστόσο - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το tweet - το Marvel’s Midnight Suns είναι ένα αρκετά φιλόδοξο πόνημα και για να αποδοθεί σωστά χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Αξιοποιώντας κατάλληλα αυτούς τους επιπλέον μήνες, η ομάδα ανάπτυξης του αμερικανικού στούντιο σκοπεύει να εμπλουτίσει την υπόθεση, να βελτιστοποιήσει τα cinematics και να εντοπίσει τυχόν αστοχίες, παραδίδοντας στους υποψήφιους παίκτες ένα πιο «καλογυαλισμένο» αποτέλεσμα. Το Marvel’s Midnight Suns μας μεταφέρει σε μία σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel, όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις δαιμονικές δυνάμεις του κάτω κόσμου. Φανερά επηρεασμένο από το XCOM της Firaxis Games, παρουσιάζει μία ομάδα γνωστών υπερηρώων – μέλη των Avengers, των X-Men και των Runaways – ως τελευταία γραμμή άμυνας της Γης. Βάση για τη διαμόρφωση (Customization) αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων αποτελεί ένα παράξενο κτίσμα, το οποίο φέρει την ονομασία «The Abbey». Ωστόσο, οι φίλοι της Marvel θα αναγνωρίσουν πολλά διάσημα κτίρια – όπως το Avengers Tower και το Sanctum Santorum του Dr. Strange. Κάθε χαρακτήρας διαθέτει ειδικές δυνάμεις (card-based abilities), οι οποίες μεταφράζονται από το σύστημα μάχης και προσφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!