2K Games: O Damian Lillard στο εξώφυλλο του NBA 2K21!

    Η 2K Games ανακοίνωσε τον έναν από τους τρεις κορυφαίους αθλητές που θα κοσμούν το εξώφυλλο NBA 2K21, τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ των Portland Trail Blazers, Damian Lillard! «Διάδοχος» του Anthony…

    NBA2K-Preo-Vers
    Η 2K Games ανακοίνωσε τον έναν από τους τρεις κορυφαίους αθλητές που θα κοσμούν το εξώφυλλο NBA 2K21, τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ των Portland Trail Blazers, Damian Lillard! «Διάδοχος» του Anthony Davis, ο πέντε φορές NBA All-star παίκτης των Trail Blazers θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του επερχόμενου τίτλου σε ό,τι αφορά τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς (PS4, Xbox One, Nintendo Switch), την έκδοση για PC και Google Stadia. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των άλλων δυο παικτών, οι οποίοι θα βρίσκονται στα εξώφυλλα των ειδικών εκδόσεων - ένα για τις κονσόλες επόμενης γενιάς (PS5/Xbox Series X) και ένα για την "Legend Edition". Ο ίδιος ένιωσε πως οι κόποι του ανταμείφθηκαν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του! Οι προπαραγγελίες του NBA 2K21 ανοίγουν στις 2 Ιούλιου, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του για PS4, Xbox One και Nintendo Switch θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020.

    [UPDATE] Kobe Bryant και Zion Williamson στις ειδικές εκδόσεις του NBA 2K21

    Μετά τον Damian Lilard, η 2K Games έδωσε στη δημοσιότητα και τα ονόματα των δύο NBA All-stars που θα φιγουράρουν στα υπόλοιπα εξώφυλλα του NBA 2K21. Σε ό,τι αφορά τις κονσόλες επόμενης γενιάς θα έχουμε τον Zion Williamson των New Orleans Pelicans, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε και η Mamba Forever Edition, φόρος τιμής προς τον θρυλικό Kobe Bryant, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου του 2020, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετριβή στην πόλη Calabasas της California - οδηγώντας αυτόν, την 13χρονη κόρη του Gianna και επτά ακόμη άτομα στο θάνατο! Η Mamba Forever Edition θα κυκλοφορήσει με δύο εξώφυλλα, ένα για κάθε γενιά: Mamba Forever Edition: Current-Gen και Mamba Forever Edition: Next-Gen. H συγκεκριμένη έκδοση θα είναι ακριβότερη από τις υπόλοιπες (99,99€), ωστόσο όσοι την προτιμήσουν θα μπορούν να απολαύσουν το NBA 2K21 και στις δυο γενιές κονσολών. Για την Standard Edition (Damian Lilard) της τωρινής γενιάς δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα δεχθεί αναβάθμιση, ώστε να περάσει κανονικά και στις κονσόλες επόμενης γενιάς, έστω και με κάποια επιπλέον χρέωση. Η ημερομηνία κυκλοφορία του NBA 2K21 για την τρέχουσα γενιά (PS4, Xbox One, Switch, PC, Stadia) είναι η 4η Σεπτεμβρίου του 2020.