Οι νέες τάσεις είναι εδώ!

    Τι είναι αυτό που θα κάνει το χώρο σου αλλά και την καθημερινότητά σου να ξεχωρίσει; Είναι η υψηλή αισθητική, η χρωματική ισορροπία ή ο αρμονικός συνδυασμός της τέχνης με την άνεση; Με πηγή…

    Curves-11
    Τι είναι αυτό που θα κάνει το χώρο σου αλλά και την καθημερινότητά σου να ξεχωρίσει; Είναι η υψηλή αισθητική, η χρωματική ισορροπία ή ο αρμονικός συνδυασμός της τέχνης με την άνεση; Με πηγή έμπνευσης τις πιο σύγχρονες τάσεις δημιουργήσαμε το PLAISIO LIFE, μια ξεχωριστή πρόταση ανανέωσης με εύκολο και προσιτό τρόπο. Μάθε παρακάτω τα μυστικά για όλα τα νέα trends και διαμόρφωσε ανάλογα το χώρο σου και το στιλ σου!  

    ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

    ΧΡΩΜΑΤΑ Οι σκούρες αποχρώσεις του ξύλου σηματοδοτούν την επιστροφή της retro αισθητικής στο προσκήνιο, σε συνδυασμό βέβαια με μια πιο σύγχρονη ματιά. Παράλληλα, τη χρωματική παλέτα της νέας σεζόν συμπληρώνουν οι γήινες αποχρώσεις του πηλού, του πράσινου, του μωβ και της ώχρας.   ΥΦΕΣ Οι υφές αποτελούν το must στοιχείο της νέας σεζόν, καθώς τόσο τα έπιπλα όσο και τα διάφορα αξεσουάρ αποκτούν σταδιακά μια φυσική αίσθηση. Την ίδια στιγμή, ο συνδυασμός των διαφορετικών υφών δημιουργεί ένα νέο επίπεδο διακόσμησης και είναι σε θέση να σου χαρίσει την επιθυμητή ανανέωση.   ΜΟΤΙΒΑ Ο ανανάς διατηρεί τη θέση του στην κορυφή των επιλογών και μαζί με τον κάκτο επικρατεί στην πλειοψηφία των patterns. Παράλληλα, με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι συνεχίζουν τα tropical prints, με την προσθήκη ακόμα περισσότερων ειδών βλάστησης ενώ ανοδική είναι και η τάση που παρουσιάζει το μοτίβο του μαρμάρου.   ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Οι μεταλλικές λεπτομέρειες επικεντρώνονται στα τελειώματα επίπλων και αξεσουάρ, σε μπρονζέ, ροζ-χρυσές και ορειχάλκινες αποχρώσεις. Τέλος, δυναμικά επιστρέφουν και τα κεραμικά διακοσμητικά στοιχεία .